Κατερίνα Κυρμιζή- Νίκος Γρηγοριάδης @ Πυρήνας


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΥΡΜΙΖΗΝΙΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ
στον «Πυρήνα»
ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ: 20 & 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Με μπάντα ηλεκτροκίνητη θα παίξουν η Κατερίνα Κυρμιζήκι ο Νίκος Γρηγοριάδης για δύο μόνοβραδιές, τις Παρασκευές20 και 27 Απριλίου στον Πυρήνα. Η κομψή εναλλακτική ποπ με μεσογειακές καταβολές, φλερτάρει αυτή τη φοράμε τις ηλεκτρικές κιθάρες και το ειδύλλιο προκύπτει… συναρπαστικό.
Φέτος οι δυοτραγουδοποιοί ξαναδοκιμάζουν τον ηλεκτρικό ήχο για να παίξουν τα
καλαίσθητατραγούδια τους [Αν δε μ’ αγαπάς, Γυμνή από αγάπη, Στην Πίσω τσέπη τουΜπλουτζίν, Νυχτερινό, Το Κοράλλι, Αλφάδι, Η Παραμυθένια, Άντε γεια, κ.α.], μεεναλλακτική αισθητική. Η Κατερίνα Κυρμιζή, έχοντας μια από τις πιο ιδιαίτερεςφωνές των τελευταίων χρόνων, αποδίδει με ονειρική πειθώ και γλυκιάεκφραστικότητα τα τραγούδια που φτιάχνει ο ίδια και ο επί χρόνια συνεργάτης τηςΝίκος Γρηγοριάδης, καθώς και επιλεγμένεςδιασκευές από τη διεθνή μουσική σκηνή.
Πλαισιωμένοι απότην Ρόλη Γιαμοπούλου στα τύμπανα και στα φωνητικά, τον Mampre Kasardjian στομπάσο και τον Γιώργο Σιμάτο στηνηλεκτρική κιθάρα, προσκαλούν όλους τους ονειροπόλους, τις παραμυθένιες, τουςιδεαλιστές, τους φαροφύλακες, τους μονομάχους, τα παιδιά με τις κεραίες και τηςψυχής τους ασυρματιστές να δώσουν το παρόν και να τραγουδήσουν μαζί τουςδυνατά, ελπίζοντας αφελώς πως μ’ έναν μουσικό ηρωισμό θα σώσουν τον κόσμο.
Συντελεστές:Ρόλη Γιαμοπουλου ~τύμπανα & φωνητικάMampre Kasardjian ~μπάσοΓιώργος Σιμάτος ~ηλεκτρική κιθάρα Κατερίνα Κυρμιζή ~ακουστική & κλασσική κιθάρα, μελόντικαΝίκος Γρηγοριάδης ~ηλεκτρική κιθάρα
Ώραέναρξης: 22:00Τιμήεισόδου: 8 €
ΠΥΡΗΝΑΣ: Μιχαλακοπούλου & Διοχάρους 11 (περιοχή Hilton)Πληροφορίες-κρατήσεις: τηλ: 2107237150, www.pirinas.com
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΥΡΜΙΖΗ-ΝΙΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ
ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Η Κατερίνα Κυρμιζήκαι ο Νίκος Γρηγοριάδης είναι από τις πλέον αθόρυβες παρουσίες στα ελληνικάμουσικά δρώμενα, παρά το αξιόλογο παρελθόν που έχουν αμφότεροι, με την πρώτη νααποσπά εγκωμιαστικά σχόλια όταν συστήθηκε δισκογραφικά μόλις 21 ετών, με το«Κοντσέρτο για σοκολάτα και τριαντάφυλλα» και με το επόμενο άλμπουμ «Το παιδίμε την κεραία», να χαράζει βαθιά τον δικό της ιδιαίτερο δρόμο και τον δεύτερο,να κατακτά θέσεις πρωτιάς στα ραδιοφωνικά charts με τα τραγούδια απ' το τρίτοτου προσωπικό άλμπουμ «Αλφάδι», αφού πρώτα αποκτά αναγνώριση στο εξωτερικό μετη διεθνή κυκλοφορία του «Faros», την οργανική και πολύ κοντά στη new ageεκδοχή του άλμπουμ του «Στη μοναξιά του φάρου», με το οποίο έκανε έναεντυπωσιακό ντεμπούτο. Μόνιμοι συνεργάτες από το ξεκίνημα τους σχεδόν, οι δυοτραγουδοποιοί επιστρέφουν δυναμικά έπειτα από αρκετά χρόνια απουσίας με τοπρώτο τους αληθινά κοινό άλμπουμ που φέρει τον τίτλο «Είναι Εδώ!» και ξεχωριστές unplugged εμφανίσεις πουσυζητήθηκαν πολύ. Αυτήν την περίοδο βρίσκονται στο στούντιο και ηχογραφούν τακαινούργια τους τραγούδια. ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΥΡΜΙΖΗ -ΝΙΚΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ : 20 & 27/4 @ “ΠΥΡΗΝΑΣ”
Αναλυτικά οι τιμές:Εισιτήριο εισόδου: 8 € Ποτήρι κρασί – Μπύ
Keywords
Τυχαία Θέματα