Η Ζωή Τηγανούρια στο Μέγαρο και στο Βεάκειο

Η γνωστή μουσικοσυνθέτις και σολίστ του ακορντεόν Ζωή Τηγανούρια και το Quintet της, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας θα δώσει και τις παραστάσεις:

«Ζωή… χωρίς Σύνορα» στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών στις 26 Ιουλίου 2013, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Μεγάρου και,«Αρώματα του Κόσμου» στο Βεάκειο Θέατρο στον Πειραιά
στις 30 Ιουλίου 2013, στo πλαίσιo των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός-Ναυταθλητικός Σύλλογος «Διογένης«, όπου μέρος των εσόδων θα δοθούν στο «Παιδικό Σπίτι του Πειραιά«.

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών – 26 Ιουλίου 2013

Guest στην παράσταση «Ζωή… χωρίς Σύνορα» που θα γίνει στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών θα είναι ο Θάνος Πολύδωρας, ο οποίος θα ερμηνεύσει με την νοσταλγική φωνή του παλιές και νέες συνθέσεις της Ζωής, ρετρό, καθώς και Ελληνικά Παραδοσιακά τραγούδια.
Στην παράσταση χορεύουν ζευγάρια της σχολής χορού Κωστάκη-Μαυροειδή «Χοροακτίς«.

Προπώληση εισητηρίων:

Εκδοτήρια Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (Βασ.Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα): Δευτ.-Παρ. 10 π.μ.-6 μ.μ. & Σάββατο 10 π.μ.-2 μ.μ., Τηλ.: 210 7282333Κατά τις ημέρες των παραστάσεων: Δευτ.-Παρ. 10 π.μ.- 8.30 μ.μ., Σάββατο 10 π.μ.-2 μ.μ. & 6 μ.μ.- 8.30 μ.μ., Κυριακή 6 μ.μ.-8.30μ.μΟμήρου 8: Δευτ.-Παρ. 10 π.μ.- 4 μ.μ.Για ομαδικές κρατήσεις: Τηλ.: 210 7282367Στα καταστήματα Public σε όλη την ΑττικήOnline στο www.megaron.gr

Τιμή Εισητηρίου:
Γενική είσοδος: € 7,00 (τιμή προπώλησης)
Γενική είσοδος: € 9,00 (τιμή κατά την είσοδο)

Βεάκειο Θέατρο Πειραιά – 30 Ιουλίου 2013

Guest στην παράσταση «Αρώματα του Κόσμου» που θα γίνει στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά, θα είναι ένας κατ’ εξοχήν Πειραιώτης, ο εξαιρετικός Γιάννης Πετρόπουλος με την διαχρονική φωνή του.

Επίσης, θα φιλοξενηθούν και δύο νέοι ταλαντούχοι καλλιτέχνες ο Νικόλας Αδέσποτος και η Νικολέττα Μηλιώνη.

Οι παραπάνω καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν παλιές αλλά και νέες συνθέσεις της Ζωής από την πρόσφατη δισκογραφική δουλειά της «Φως-Rockin” Zoe» (ακούστε εδώ).

Την παράσταση θα πλαισώσουν χορευτές της σχολής χορού Κωστάκη-Μαυροειδή «Χοροακτίς«.

Προπώληση εισητηρίων:

Στο Ισόγειο του Δημοτικού Κινηματοθεάτρου “Σινεάκ” (Καραΐσκου 102) Δευτ.-Παρ. 9.30 π.μ.- 1.30 μ.μ.Στα εκδοτήρια του Βεακείου Θεάτρου την ημέρα της παράστασης

Τιμή Εισητηρίου: 5,00 €

Το “Zoe’s Quintet” αποτελείται από τους μουσικούς:

Ζωή Τηγανούρια (ακορντεόν)
Ηλία Αργυρόπουλο (πιάνο)
Κώστα Κωνσταντίνου (κιθάρα)
Γιώργο Ρούλο (κόντρα-μπάσο)
Στέλιο Γενεράλη (τύμπανα/κρουστά)

Keywords
Τυχαία Θέματα