Φωτογραφίσεις


Το music-dreams.gr σε συνεργασία με επαγγελματίες φωτογράφους με μεγάλη πείρα στις καλλιτεχνικές φωτογραφίσεις αναλαμβάνει κάθε είδους φωτογράφιση.Για lives,περιοδικά,εξώφυλλα,διαφημιστικά.
Για μουσικούς χώρους:

Το music-dreams.gr πιο πλήρες από ποτέ!Τώρα στο μουσικό μας site γίνε εσύ ο πρωταγωνιστής. Ένα πλήρες συνεργείο φωτογραφίζει όλα τα μουσικά στέκια της Αθήνας αλλά και της επαρχίας, βιντεοσκοπεί και προβάλει κάθε επιχείρηση εξαιρετικά!
Υπηρεσίες
και κόστος1) Φωτογράφιση του event (Κόσμος, μαγαζί,guests) 40 Ευρώ (Την πρώτη φορά ισχύει η προσφορά στα 30 Ευρώ)Βίντεο με τα καλύτερα του event 40 Ευρώ (Την πρώτη φορά ισχύει η προσφορά στα 30 Ευρώ)2) Ολόκληρη βίντεοκάλυψη του event 60 Ευρώ (Την πρώτη φορά ισχύει η προσφορά στα 50 Ευρώ)
Γιατί σε εμάς1) Είμαστε οι φθηνότεροι2) Όλα γίνονται ανάρτηση στη κεντρική μας σελίδα και έπειτα παραμένουν στα ρεπορτάζ3) Το site επισκέπτεται κοινό που τους ενδιαφέρει η έξοδος τους4) Το μεγαλύτερο ποσοστό του κοινού μας είναι από 18-35 ετών5) Οι προσφορές σας προβάλλονται δωρεάν από το site6) 60 sites αντλούν υλικό από εμάς8) Τα συνεργεία μας είναι επαγγελματίες
Επικοινωνήστε μαζί μας[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα