Ευρυδίκη-WhiteNoiz @ Σταυρός του Νότου Plus


ΕΥΡΥΔΙΚΗ"ENCORE"@ ΣΤΑΥΡΟΣΤΟΥ ΝΟΤΟΥ PLUS
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥWHITENOIZ
Μετά τις επιτυχημένεςεμφανίσεις της τον Οκτώβριο και Νοέμβριο 2011στον Σταυρό του Νότου plus μετην παράσταση ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ…ΜΑΜΑ,η Ευρυδίκη επιστρέφει στον ίδιοφιλόξενο χώρο για λίγες μόνο "encore" εμφανίσεις!
Τα αγαπημένα τραγούδια της Ευρυδίκης πουξεκινούν από το 1991 με τα "ΤΟ ΜΟΝΟΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ", "ΠΥΞΙΔΑ", "ΠΟΣΟ ΛΙΓΟ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ","ΜΙΣΗΣΕ ΜΕ" κ.α και φτάνουν στο σήμερα και στο "ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ…ΜΑΜΑ", σεσυνδυασμό με εξαιρετικές διασκευές από την ελληνική και ξένη ποπ-ροκ
σκηνή καιοι υπέροχες συνεργασίες με καινούριους φίλους που έρχονται να μας ταξιδέψουνστο χρόνο με μελωδίες και ιστορίες γεμάτες εικόνες και συναισθήματα, είναι οιλόγοι για ένα δυναμικό "ENCORE" που δεν πρέπει να χάσει κανείς.
Την Παρασκευή 6 Απριλίου, τελευταίαπαράσταση με καλεσμένους τους WHITENOIZ.
Οι WhiteNoiz είναι μια νέα Power Pop / Rock / Electro μπάντα,που ήρθε για να κάνει ''θόρυβο''. Ο Ανδρέας Καπάταης στα φωνητικά, ο ΓιώργοςΚουτσογεωργάκης στις κιθάρες- στα φωνητικά και στο programming και ο ΧάρηςΓρυπαίος στα drums και στα φωνητικά, ένωσαν τη μεγάλη μουσική εμπειρία τους, τοδυναμισμό τους, τη διάθεση για διασκέδαση και δημιούργησαν τους WhiteNoiz.
Αμέσως τους ξεχώρισαν στα Live τους και ανέλαβαν την παραγωγή των κομματιών τους, οιδύο πολύ-πλατινένιοι μουσικοί παραγωγοί Leo Chantzaras και Στράτος Διαμαντής,υπεύθυνοι για τις επιτυχημένες παραγωγές των Σάκη Ρουβά, Έλενας Παπαρίζου,Μιχάλη Χατζηγιάννη, Άννας Βίσση και πολλών άλλων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών.
Τώρα βρίσκονται στη διαδικασία ηχογράφησης καιεπιλογής κομματιών τους και ήδη το κομμάτι τους ‘Raise Your Voice’ βρίσκεταιστο τελικό στάδιο παραγωγής και επεξεργασίας στο studio των παραγωγών στηΓερμανία.
Στησκηνή του Σταυρού του Νότου παρουσιάζουν τα τραγούδια τους, αγαπημένεςδιασκευές, αλλά και τραγούδια της Ευρυδίκης που οι ίδιοι επέλεξαν ναδιασκευάσουν.

Είσοδος (με ποτό): 15 ευρώ, Φιάλη στο τραπέζι 100 ευρώ, β φιάλη 80 ευρώΚρασί 50 ευρώ, β’ φιάλη 40 ευρώΏρα προσέλευσης 22.30
Σταυρός του Νότου Plus
Φραντζή & Θαρύπου 37
Νέος Κόσμος
Τηλέφωνο 210-922.69.75
Keywords
Τυχαία Θέματα