Ευρυδίκη - Klein Mein @ Σταυρός του Νότου


Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της τον Οκτώβριο και Νοέμβριο 2011 στον Σταυρό του Νότου plus με την παράσταση ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ…ΜΑΜΑ, η Ευρυδίκη επιστρέφει στον ίδιο φιλόξενο χώρο για λίγες μόνο "encore" εμφανίσεις!

Τα αγαπημένα τραγούδια της Ευρυδίκης που ξεκινούν από το 1991 με τα "ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ", "ΠΥΞΙΔΑ", "ΠΟΣΟ ΛΙΓΟ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ", "ΜΙΣΗΣΕ ΜΕ" κ.α και φτάνουν στο σήμερα και στο "ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ…ΜΑΜΑ", σε συνδυασμό με εξαιρετικές διασκευές από την ελληνική και ξένη ποπ-ροκ σκηνή και οι υπέροχες συνεργασίες
με καινούριους φίλους που έρχονται να μας ταξιδέψουν στο χρόνο με μελωδίες και ιστορίες γεμάτες εικόνες και συναισθήματα, είναι οι λόγοι για ένα δυναμικό "ENCORE" που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Την Παρασκευή 30 Μαρτίου, καλεσμένοι οι Klein Mein.

Οι Klein Mein δημιουργήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2010 και αμέσως κατάφεραν να ξεχωρίσουν λόγω της ιδιαιτερότητας του ήχου τους αλλά και των μουσικών τους επιλογών. Την ίδια χρονιά αναδείχθηκαν νικητές στο 5ο Φεστιβάλ Νέων Δημιουργών Τραγουδιού Κοζάνης με το τραγούδι τους «Κρίση» το οποίο ήταν και το πρώτο digital single που κυκλοφόρησαν. Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει εκτός από δικά τους τραγούδια, μεγάλες επιτυχίες της disco, pop, ρεμπέτικης και ροκ μουσικής διασκευασμένες σε swing, blues, jazz, λάτιν και reggae ρυθμούς. Έχουν εμφανιστεί στις μεγαλύτερες σκηνές της Αθήνας αλλά και στην επαρχία κερδίζοντας παντού τις εντυπώσεις, ενώ έχουν ήδη συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες όπως ο Χρήστος Δάντης, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Σοφία Βόσσου, ο Ζακ Στεφάνου, ο Σπύρος Γραμμένος κ.α. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν το δεύτερο single τους «Φονικό», ενώ σύντομα αναμένεται και η πρώτη τους ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά από την Power Pop Music του Χρήστου Δάντη.

Στη σκηνή του Σταυρού του Νότου παρουσιάζουν τα τραγούδια τους, αγαπημένες διασκευές, αλλά και τραγούδια της Ευρυδίκης που οι ίδιοι επέλεξαν να διασκευάσουν.

Επόμενες παραστάσεις:

6/4 WHITENOIZ

Είσοδος (με ποτό): 15 ευρώ,
Φιάλη στο τραπέζι 100 ευρώ, β φιάλη 80 ευρώ
Κρασί 50 ευρώ, β’ φιάλη 40 ευρώ
Ώρα προσέλευσης 22.30
Keywords
Τυχαία Θέματα