S:Tepp – 9 MM @ Koo – Koo

Μετά από 3 χρόνια εσωτερικών αναζητήσεων, οι S:Tepp παρουσιάζουν ένα οδοιπορικό εγωισμού όπως οι ίδιοι θέλουν και όχι όπως προστάζουν οι καιροί. Θεατρικότητα, ειδικοί φωτισμοί, δυνατός ήχος - Χωρίς σοβαροφάνειες, Massive Attack, Nine Inch Nails, Faith No More, Cult, Depeche Mode, Foo Fighters,

Muse, Kings of Leon, Billy Idol, Porcupine Tree, Marylin Manson k.α.

Έχουν συμμετάσχει σε αρκετά festival κυρίως φιλανθρωπικής δράσης, ενώ τα μέλη τους συνεργάζονται με γνωστά ονόματα του Θεάτρου και της μουσικής σκηνής.

Oι S:Tepp είναι: maDTony - vocals,cymbals, NiD - guitaRs/vocals, SallY II - keys/vocals, PaNaS - baSs, MaUs - drumming


Οι 9ΜΜ, σχεδόν ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία της πρώτης τους δισκογραφικής δουλείας, που βρήκε θετική ανταπόκριση σε κοινό και κριτικούς, συνεχίζουν να γράφουν νέα τραγούδια τα οποία θα μας παρουσιάσουν για πρώτη φορά, μαζί με τα παλαιότερα αλλά και επιλεγμένες διασκευές. Μελωδικές αλλά και ηλεκτρονικές στιγμές συνθέτουν έναν progressive ήχο και ο στίχος “θυμός” για όσα συμβαίνουν στην κοινωνία και στη ζωής μας.

Οι 9ΜΜ είναι: Μιχάλης Σκαράκης - φωνή, Τόλης Λυμπερόπουλος – κιθάρες, Κώστας Ξηρογιάννης – μπάσο, Άγγελος Βαφειάδης – πλήκτρα, Μαυρίκος Σκαράκης – τύμπανα.

 

Κυριακή 22/1

Ώρα 22:30

Είσοδος 12€ με ποτό

Keywords
Τυχαία Θέματα