ROCKWAVE!Αντέχετε;



ROCKWAVE! Τo μεγαλύτερο μουσικό κύμα, που εξακολουθεί να σαρώνει εδώ
και 16 χρόνια, είναι και φέτος εδώ, πιστό στο ραντεβού με το κοινό του.

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ

Οι THE LOCOS, είναι το “νέο αίμα” του ska punk από την Ισπανία!
Ο αεικίνητος Pipi, ο τραγουδιστής των Ska-P έφτιαξε ένα καινούργιο συγκρότημα, τους The Locos.
Ο τυφώνας Pipi επιστρέφει στη σκηνή του Rockwave, με διάθεση να μας ταρακουνήσει και το ska punk πνεύμα των Ska-P ξαναζεί!

Το πιο θρυλικό ελληνικό rock ‘n’ roll συγκρότημα ανεβαίνει στη σκηνή του Rockwave! Είναι αυθεντικοί, είναι ατμοσφαιρικοί, απολαμβάνουν το σεβασμό όλων, παλιότερων και νεώτερων, και στο Rockwave θα ανέβουν στη σκηνή για να μας τραβήξουν στη rock ‘n’ roll δίνη τους!
Respect!

Το απόλυτο φεστιβαλικό συγκρότημα!
Εκρηκτικοί, σαρωτικοί, ηθικά επιλήψιμοι, οι NASHVILLE PUSSY έρχονται για να μας χαρίσουν την εμπειρία ενός αυθεντικού “sex, drugs & rock and roll” live. Εκρηκτικά κομμάτια, ρυθμοί που σπάνε κόκαλα, καταιγιστικά southern riffs και πανκ διάθεση συνδυάζονται με την αξιομνημόνευτη σκηνική παρουσία. Οι NASHVILLE PUSSY αντισυμβατικοί, cult, συνεχίζουν να αψηφούν ανοιχτά τους Αμερικανικούς θεσμούς, και έρχονται στο Rockwave να παίξουν ξέφρενα και ισοπεδωτικά, σαν να ήταν η τελευταία rock n’ roll μπάντα στον πλανήτη!

Έλληνες μεν, παγκοσμίου κλάσης δε, οι Nightstalker με το σπαθί τους διεκδίκησαν και κέρδισαν μια θέση δίπλα στα μεγαθήρια της stoner rock μουσικής. Με ζωντανές εμφανίσεις που αφήνουν εποχή, με riff που σου κολλάνε στο μυαλό, στακάτα ντράμς, μπασογραμμές που σε οδηγούν στο διάστημα και δυνατά γκάζια, έρχονται στο Rockwave με διάθεση να μας στείλουν στα αστέρια.

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ

The “Ultimate Prince Of Darkness” θα εμφανιστεί την 1 Ιουλίου στο Rockwave Festival μαζί με τους

GEEZER BUTLER, SLASH, ZAKΚ WYLDE & GUS G.

για να παίξουν τραγούδια των BLACK SABBATH!

Ο OZZY OSBOURNE μαζί με τον GEEZER BUTLER, το ήμισυ των Black Sabbath δηλαδή, θα παίξουν τα τραγούδια των BLACK SABBATH και στο πλευρό τους θα βρίσκονται τρεις από τους καλύτερους κιθαρίστες στον κόσμο, αυτή τη στιγμή: o SLASH, ο εμβληματικότερος κιθαρίστας της γενιάς του, ο Mad Hatter, που τιμώντας την πολύχρονη φιλία του με τον ΟΖΖΥ, τον συνοδεύει σε επιλεκτικές συναυλίες της περιοδείας – και μία από αυτές είναι και η εμφάνιση στο Rockwave-, ο πληθωρικός ZAKΚ WYLDE, που στα 19 του επιλέχθηκε από τον OZZY ως κιθαρίστας του, έμεινε μαζί του σχεδόν είκοσι χρόνια, εξελίχθηκε σε guitar hero και όταν έφυγε από το πλευρό του OZZY δημιούργησε του Black Label Society, και ο δικό μας GUS G., τωρινός κιθαρίστας του ΟΖΖΥ που έχει αποδείξει τι αξίζει – τυχεροί όσοι τον είδαν ζωντανά το 2010 στη συναυλία του OZZY στο TerraVibe!

Τ
Keywords
Τυχαία Θέματα