Mentoras ft. Τάσος Παναγιωτόπουλος «Σε ποιό κορμί»


Μετά τις προσωπικές επιτυχίες του Τάσου Παναγιωτόπουλου και του Μέντορα, προκύπτει μια νέα συνεργασία με ένα πολύ δυνατό κομμάτι, με τίτλο «Σε ποιό κορμί». Μην το χάσετε!

Σχετικά με τον Μέντορα:Ο Μέντορας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χολαργό Αττικής και στα 16 του επέστρεψε στην πατρίδα του, το Ηράκλειο Κρήτης. Η πρώτη επαφή με το ραπ έρχεται το 2003 όταν μαζί με μια ομάδα ατόμων δημιουργήθηκε η Ηράκλικα. Το συγκρότημα αυτό γνώρισε μεγάλη επιτυχία σε τοπικό επίπεδο και έγινε το μεγαλύτερο και καλύτερο ραπ συγκρότημα της Κρήτης. Τα πράγματα για τον Μέντορα αλλάζουν το 2008 όταν μαζί με τον Uncle Sam δημιουργούν το συγκρότημα VIP και ξεκινάνε την συνεργασία τους με τους Master Tempo. Αποτέλεσμα είναι το τραγούδι "Βεντέτα" που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία σε club και ραδιόφωνα. Έρχονται συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως "Master tempo, Υποχθόνιος ,Βαλάντης , Έλενα Μεταξά, Έλενα Γκρέκου, Σάκης Αρσενίου , Άντζελα Δημητρίου και αλλους . . . "Για ένα χρόνο εμφανίστηκαν σε ένα απο τα καλύτερα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, το Caramela, με πολύ δυνατό σχήμα , ενώ ακόμα και σήμερα ο Μέντορας εμφανίζεται σε club ανα την Ελλάδα. Πιο πρόσφατο single του Μέντορα είναι το «Με 'χεις τρελάνει» μαζί με την συνεργασία των Ominus, Dj Doc και Y Not, που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, ενώ στο άμεσο μέλλον θα κυκλοφορίσει και το προσωπικό του CD. Σχετικά με τον Τάσο Παναγιωτόπουλο:Ο Τάσος Παναγιωτόπουλος είναι ο μεγάλος νικητής του LIVE2SING, του πρώτου διαδικτυακού διαγωνισμού τραγουδιού που πραγματοποιήθηκε την περασμένη χρονιά με την υποστήριξης της Lyra του MAD και του Fresh 88,6.

Γεννήθηκε το 1990 στην Καβάλα και είναι τελειόφοιτος στο Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Από τα 11 του χρόνια ενθουσιάζεται με τον χώρο της μουσικής και παρακολουθεί εντατικά μαθήματα κλασσικής και jazz κιθάρας, πιάνου, ανώτερων θεωρητικών, πτυχίου αρμονίας, αλλά και μαθήματα σύγχρονου χορού και ορθοφωνίας. Έχει πάρει μέρος σε διαγωνισμούς τραγουδιού και σύνθεσης -ήδη από τα 17 του- με δικά του τραγούδια και κατόρθωσε μέσα σε δύο χρόνια να κερδίσει δύο από αυτούς, το "Super Band Contest" και το "Live2Sing".

Πριν μερικούς μήνες κυκλοφόρησε το πρώτο digital single του Τάσου Παναγιωτόπουλου από την Lyra, το «Ήρθε η μέρα». Ένα εθιστικό, χορευτικό τραγούδι σε μουσική και στίχους του ίδιου.Σχετικά με το video clip:
Σκηνοθεσία: Χαριτάκης Κυριάκος
Παραγωγή: Σαββάκης Κών/νος
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Music Dreams