Lie – Omniah 16/11 @ koo-koo

Lie – Omniah 16/11 @ koo-koo

Ο συναυλιακός χειμώνας ξεκινά δυνατά με δύο ανερχόμενα σχήματα που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στη σκηνή του Κοο-Κοο την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου. Οι LiE και οι Omniah υπόσχονται ένα live για όλα τα γούστα. Ξένο και ελληνικό ροκ, αρκετή δόση τρέλας, χιούμορ, και μια φιλία που ξεκινά από το καλοκαίρι του 2000,

όταν ο ένας Γιώργος έβαλε τον άλλον τέρμα και το παιχνίδι ξεκίνησε.

LiE, μετά από την κυκλοφορία του πρώτου τους EP με τίτλο ''Back To Basics", και καθώς ηχογραφούν διαρκώς, αποφασίζουν να ξεφύγουν λίγο και να κάνουν αυτό που γνωρίζουν καλά: Να παίζουν live. Με νέα σύνθεση, νέα backgrounds και «αναπτυγμένη σκηνική παρουσία» υπόσχονται να απογειώσουν τη βραδιά, περιλαμβάνοντας στο set τους και κομμάτια από την επερχόμενή τους δισκογραφική δουλειά.

"Omniah θα πει ευχή, για εμάς μία ευχή με μοναδικό προορισμό τις νότες και τις μελωδίες, η οποία μας έκανε να καταλάβουμε πως το εθιστικότερο 'ναρκωτικό' που υπάρχει και θα υπάρξει ποτέ είναι το συναίσθημα, μας λένε οι Omniah όταν τους ρωτάμε για τη μουσική τους. Ξεκίνησαν σε ένα υπόγειο πριν από 4 χρόνια, διασκευάζοντας γνωστά κομμάτια και δουλεύοντας παράλληλα σε δικό τους υλικό. Σήμερα, δηλώνουν πιο έτοιμοι από ποτέ για ένα live που θέλουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι προετοιμαστείτε για μία αξέχαστη βραδιά. Οι LiE και οι Omniah σας περιμένουν από τώρα, κρατήστε θέση!

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011
Είσοδος: 12 Ευρώ (+ποτό)
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30

Keywords
Τυχαία Θέματα