H Παρουσίαση δίσκου της Τάνιας Κικίδη!‏


Μια μαγική βραδιά που τα είχε όλα την Παρασκευή στην Αρχιτεκτονική στην παρουσίαση δίσκου της Τάνιας Κικίδη. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Κατά τις 23.00 εμφανίστηκαν στην σκηνή ο Μιχάλης Τασίνας & οι New Rock Times όπου για μια ώρα έδωσαν το καλύτερο του εαυτό και ξεσήκωσαν από νωρίς τον κόσμο που είχε γεμίσει την μουσική σκηνή. Με δικά τους τραγούδια και γνωστές διασκευές ανέβασαν το θερμόμετρο στα ύψη.

Η νύχτα μέρα έγινε με την εμφάνιση
της Τάνιας Κικίδη κατά τις 00.00 από το fan club της που άναψε βεγγαλικά κλειστού χώρου. Υπό τους ήχους των Scorpions και το Hurricane η ροκ βραδιά απογειώθηκε. Αμέσως μετά η Τάνια Κικίδη παρουσίασε τα δυο νέα album που κυκλοφορούν αποκλειστικά μέσω της επίσημης σελίδας της taniakikidi.gr και συνέχισε με καινούρια κομμάτια αλλά και γνωστές διασκευές σε μοναδικές εκτελέσεις.

Κατά τις 01.30 έκανε την εμφάνιση του και ο καλεσμένος της Γιάννης Ζουγανέλης με ένα απολαυστικό και αυθόρμητο πρόγραμμα που σκόρπισε γέλιο στο πάρτι που είχε στηθεί. Μοναδικές ατάκες και πειράγματα στο κόσμο και τους μουσικούς έδωσαν άφθονο γέλιο σε εποχές που όλοι το έχουμε ανάγκη. Το event κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με το ραντεβού να ανανεώνεται την προσεχή Παρασκευή με καλεσμένη την Ευρυδίκη.
Keywords
Τυχαία Θέματα