Ζημιές σε αυτοκίνητο στην Πάφο μετά τη λήξη του αγώνα ΑΕΠ- Ανόρθωσης

14:47 16/12/2012 - Πηγή: OnlyCY

Εκτεταμένες ζημιές προκάλεσαν 20 πρόσωπα, σε αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος οδηγός από την Πάφο.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου Νίκος Τσαπής το περιστατικό σημειώθηκε στις 20:15 χθες τη νύχτα και μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα των ομάδων Αθλητικής Ένωσης Πάφου και Ανόρθωσης που διεξήχθη στο Παφιακό στάδιο. Ο κ. Τσαπής ανέφερε πως «20 περίπου πρόσωπα κτυπώντας με ξύλα και άλλα αντικείμενα προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές σε αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος από την Πάφο στη Λεωφόρο

Δημοκρατίας με κατεύθυνση τον κυκλικό κόμβο Κονιών».

Σύμφωνα με τον κ. Τσαπή, τόσο ο 19χρονος οδηγός καθώς και τα δύο άλλα πρόσωπα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, δεν υπέστησαν οποιουσδήποτε τραυματισμούς, ενώ οι ζημιές που υπέστη το αυτοκίνητο δεν έχουν ακόμη εκτιμηθεί.

Ο κ. Τσαπής ανέφερε πως η υπόθεση διερευνάται από την Αστυνομία και δεν αποκλείεται τα πρόσωπα που προκάλεσαν τις ζημιές στο αυτοκίνητο να είναι πρόσωπα που παρακολούθησαν λίγο προηγουμένως τον ποδοσφαιρικό αγώνα Πάφος – Ανόρθωση.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας βρίσκονται στα αρχικά στάδια ενώ, η Αστυνομία συλλέγει διάφορες μαρτυρίες και πληροφορίες από διάφορα πρόσωπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα