Υπουργός Παιδείας: Έχουν γίνει όλες οι προετοιμασίες για την ομαλή λειτουργία των σχολείων

11:19 9/9/2013 - Πηγή: OnlyCY

Τη διαβεβαίωση ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες για την ομαλή λειτουργία των σχολείων και ότι το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού είναι σε συνεχή εγρήγορση με όλες τις υπηρεσίες για να αντιμετωπίσει οτιδήποτε τυχόν προβλήματα προκύψουν, εξέφρασε ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κυριάκος.

Σε δηλώσεις στο περιθώριο της επίσκεψης

του στο Δημοτικό Σχολείο Πεύκιος Γεωργιάδης, στο Στρόβολο, ο κ. Κενεβέζος ευχήθηκε καλή χρονιά στα παιδιά και εξέφρασε την ελπίδα “να πετύχουμε να τους δώσουμε”, όπως είπε, “αυτό που δικαιούνται έτσι ώστε να έχουν την ποιοτική και σωστή εκπαίδευση που θα πρέπει να έχουν”.

“Αισθάνομαι ότι όλα θα παν καλά. Έχουμε κάνει όλες τις προετοιμασίες σε επίπεδο βιβλίων, στελεχώσεων, σχολικών μονάδων και ασφάλειας, ακόμη και εκεί που υπάρχουν ανοικτά εργοτάξια”, πρόσθεσε.

Ανέφερε επίσης ότι το Υπουργείο Παιδείας είναι “σε μια συνεχή εγρήγορση με όλες τις υπηρεσίες και όλα θα κυλήσουν ομαλά”.

Τέλος, ο κ. Κενεβέζος, ευχήθηκε καλή χρονιά στους εκπαιδευτικούς, να μπορέσουν”, όπως είπε, “να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις”.

“Είναι δύσκολες μέρες αλλά πρέπει να τις αντιμετωπίζουμε με χαμόγελο και αισιοδοξία”, κατέληξε ο Υπουργός Παιδείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα