Υποψηφιότητα για τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου του ΔΗΚΟ υπέβαλε η Α. Παπαδοπούλου

18:54 13/1/2014 - Πηγή: OnlyCY

Υποψηφιότητα για τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος υπέβαλε το απόγευμα η Αντιγόνη Παπαδοπούλου.

Σε δηλώσεις της, μετά την υποβολή της υποψηφιότητάς της, η κ. Παπαδοπούλου είπε ότι ο λόγος της δικής της υποψηφιότητας στη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου είναι για να ακούγεται η φωνή του πρόσφυγα μέσα στο Εθνικό Συμβούλιο.

«Γνωρίζεται ότι οι μήνες που έρχονται θα είναι πολύ δύσκολοι για την Κύπρο τόσο όσον αφορά

τις εξελίξεις στο Κυπριακό και όσον αφορά την οικονομική κατάσταση, λόγω της παρουσίας της Τρόικας. Η δική μου φωνή ακούγεται δυνατά στο Ευρωκοινοβούλιο για πολλά χρόνια. Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει γέφυρα επικοινωνίας ανάμεσα στο τι συμβαίνει στην Ευρώπη και τι συμβαίνει εδώ», ανέφερε.

Σημείωσε πως η δική της υποψηφιότητα θέτει ακριβώς το καίριο θέμα ότι «πρέπει να επικρατήσει η ενότητα, η ομοψυχία, ο κοινός βηματισμός, η συλλογικότητα, να ακούγεται η φωνή του πρόσφυγα μέσα στο Εθνικό Συμβούλιο και οπωσδήποτε να λαμβάνεται πολύ σοβαρά υπόψη η φωνή των Ευρωπαίων»

Συνέχισε λέγοντας πως «αν σχεδιάζουμε μόνοι μας, ερήμην των Ευρωπαίων, τότε κάνουμε λάθος επιλογές», για προσθέσει πως η φωνή της θα είναι διεκδικητική σε περίπτωση που εκλεγεί και θα στηρίξει τη νέα ηγεσία του κόμματος και θα προσπαθήσει για την ενότητα.

Επιπλέον, διευκρίνισε πως η δική της υποψηφιότητα δεν στρέφεται εναντίον καμιάς άλλη υποψηφιότητας και δεν ανταγωνίζεται κανένα μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα