Υποκράτηση δύο πρόσωπα για υπόθεση ληστείας στην Κάτω Πάφο

09:35 6/1/2014 - Πηγή: OnlyCY

Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον δύο προσώπων, ηλικίας 30 και 37 χρόνων από τη Ρουμανία, τα οποία συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας.

Η υπόθεση συνέβηκε σύμφωνα με την αστυνομία, όταν τρία πρόσωπα που είχαν στην κατοχή τους μαχαίρια εισήλθαν στην κατοικία 23χρονου, που βρίσκεται στην Κάτω Πάφο, αφού προηγουμένως παραβίασαν το παράθυρο.

Στη συνέχεια, οι δράστες έκλεψαν ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή αξίας 500 ευρώ και εγκατέλειψαν την κατοικία στην οποία

εκείνη την στιγμή βρισκόταν ο 23χρονος μαζί με τη σύζυγο του και δύο φίλες της.

Όταν ο 23χρονος τους αντιλήφθηκε, προσπάθησε να τους ακολουθήσει με στόχο να τους ακινητοποιήσει.

Τα τρία πρόσωπα κατάφεραν, όπως αναφέρει η Αστυνομία, και μπήκαν στο αυτοκίνητο, το οποίο οδήγησαν προς τον 23χρονο και τον χτύπησαν, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο δάχτυλο του ποδιού του.

Μετά την ενημέρωση της αστυνομίας, μέλη της δύναμης μετέβηκαν στην περιοχή και κατάφεραν να εντοπίσουν τα δύο πρόσωπα ηλικίας 30 και 37 χρόνων, τα οποία συνελήφθησαν, ωστόσο ανακρινόμενα αρνήθηκαν κάθε ανάμειξη στην υπόθεση και προέβαλαν κάποιους ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται.

Ο 23χρονος στη συνέχεια μετέβη στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γ.Ν. Πάφου και αφού έτυχε των Πρώτων Βοηθειών απολύθηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα