Υπό κράτηση 26χρονος για επίθεση κατά αστυνομικών στην Π. Χρυσοχούς

18:14 11/2/2014 - Πηγή: OnlyCY


Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για την έκδοση διατάγματος κράτησής του παρουσιάστηκε 26χρονος, ο οποίος συνελήφθη σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, επίθεση εναντίον τεσσάρων αστυνομικών με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, παρεμπόδιση κατά την εκτέλεση του καθήκοντος τους, μαχαιροφορία και εξύβριση, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου

Νίκο Τσαπή.
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, είπε ο κ. Τσαπής, διέταξε την τριήμερη προσωποκράτηση του 26χρονου για διευκόλυνση του ανακριτικού έργου.

Οπως ανέφερε, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών Πάφου προσέγγισαν χθες τον 26χρονο με σκοπό να διενεργήσουν έρευνα στον ίδιο και στο αυτοκίνητο του.
Όταν τα μέλη της ΥΚΑΝ Πάφου προσέγγισαν τον 26χρονο και τον πληροφόρησαν ότι είναι αστυνομικοί και ότι επρόκειτο να διενεργήσουν έρευνα στον ίδιο και το αυτοκίνητο του ο 26χρονος φέρεται να αντέδρασε έντονα.

Σύμφωνα με τον κ. Τσαπή, ο ύποπτος επιτέθηκε στα μέλη της ΥΚΑΝ Πάφου, “τούς χτύπησε σε διάφορα μέρη του σώματος τους, τους εξύβρισε και τους παρεμπόδιζε να εκτελέσουν το καθήκον τους”.
Ακολούθως, είπε, παρά το γεγονός ότι ο 26χρονος συνελήφθηκε για αυτόφωρα αδικήματα που προέκυψαν, “εντούτοις συνέχιζε να αντιδρά και να αντιστέκεται στην σύλληψη του”.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο σταθμό Πόλης Χρυσοχούς, όπου στην προσπάθεια να γίνει σωματική έρευνα από δύο μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχού, ο 26χρονος φέρεται να ανέσυρε μαχαίρι και να επιτέθηκε και πάλι στους αστυνομικούς, τραυματίζοντας -σύμφωνα με την Αστυνομία -έναν από αυτόν στο πρόσωπο και στο άλλο προκάλεσε διάφορα άλλα τραύματα.
Τα δύο μέλη της Αστυνομίας μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου κρατούνται για περαιτέρω νοσηλεία.

Ερωτηθείς γιατί δεν έγινε επί τόπου έρευνα στον 26χρονο για να εντοπιστεί το μαχαίρι από τα δύο μέλη της ΥΚΑΝ, ο κ. Τσαπής ανέφερε πως οι συνθήκες για το χρόνο της έρευνας του 26χρονου θα εξεταστούν από την Αστυνομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα