Υπέβαλε την υποψηφιότητα της Ελένη Μαύρου

12:06 17/11/2011 - Πηγή: OnlyCY

 Την υποψηφιότητά της για τη δημαρχεία της Λευκωσίας υπέβαλε γύρω στις 10.00 η νυν  Δήμαρχος Λευκωσίας Ελένη Μαύρου, στα γραφεία της επαρχιακής διοίκησης Λευκωσίας.

Την κα. Μαύρου συνόδευαν ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού, ο προτείνων την υποψηφιότητά  της, πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γιώργος Βασιλείου και ο υποστηρίζων την υποψηφιότητά  της Σάββας Βαρναβίδης.

Η κα. Μαύρου δεν θέλησε να προβεί σε δηλώσεις στα Μέσα, λόγω πένθους, μετά το θάνατο χθες  της μητέρας της. Αρκέστηκε να

ευχαριστήσει τον Γιώργο Βασιλείου ο οποίος την πρότεινε για τη  θέση της δημάρχου και τον Σάββα Βαρναβίδη ο οποίος υποστήριξε την υποψηφιότητά της.  Ευχαρίστησε επίσης όσους την υποστήριξαν «αυτές τις δύσκολες ώρες».

Σε δηλώσεις του ο Γιώργος Βασιλείου, ανέφερε ότι θεωρεί τιμή του να υποστηρίζει την Ελένη Μαύρου για τη δημαρχεία της Λευκωσίας, γιατί όπως είπε έχει αποδείξει στα πέντε χρόνια που ήταν Δήμαρχος ότι δούλεψε πραγματικά για την πόλη της και συνέβαλε πολύ στο να αρχίσει να παίρνει νέο χαρακτήρα η Λευκωσία.

Πρόσθεσε ότι η κα. Μαύρου απέδειξε ότι μπορεί να λειτουργήσει σαν πραγματική δήμαρχος της πόλης, ανεξάρτητή με την πλήρη έννοια της λέξης πράγμα που έχει ιδιαίτερη σημασία ,όπως είπε, «στις δύσκολες μέρες που περνούμε σήμερα». Ανέφερε επίσης ότι είχε μεν την πλήρη στήριξη του ΑΚΕΛ, ωστόσο από την στιγμή που εκλέχθηκε στη θέση του Δημάρχου της πόλης δούλεψε πραγματικά για το καλό της πόλης, κοιτάζοντας το συμφέρον της πόλης και τίποτα άλλο.

«Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος για τον οποίο θεωρώ ότι είναι προς το συμφέρον της Λευκωσίας να παραμείνει δήμαρχος η Ελένη», είπε.

Σε δηλώσεις το ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού, ανέφερε ότι η Ελένη Μαύρου έχει αποδείξει στην πράξη τί μπορεί να προσφέρει για την πόλη της Λευκωσίας και ταυτόχρονα ότι μπορεί να λειτουργήσει με τρόπο που έχει στο κέντρο της προσοχής του κυρίως τα συμφέροντα της πρωτεύουσας και όχι οτιδήποτε άλλο.

«Για αυτούς τους λόγους και για πολλούς άλλους, η δική μας η έκκληση είναι όπως υποστηριχθεί μια δοκιμασμένη λύση όπως είναι η Ελένη Μαύρου που απέδειξε ότι μπορεί να οδηγήσει την πρωτεύουσα της Κύπρου ακόμα πιο μπροστά και να καταστεί μια πρωτεύουσα αντάξια και της Προεδρίας που θα αναλάβει η Κυπριακή Δημοκρατία τον ερχόμενο χρόνο», ανέφερε.

Keywords
Τυχαία Θέματα