Υπ. Υγείας:Θα διερευνηθούν οι ισχυρισμοί δημοσιεύματος για γυναικολόγο

17:12 26/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Όλοι οι ισχυρισμοί που αναφέρονται σε δημοσίευμα κυπριακής εφημερίδας «θα εξεταστούν στο πλαίσιο των κανονισμών που διέπουν τη διερεύνηση καταγγελιών που αφορούν Δημόσιους Λειτουργούς» τονίζει σε επίσημη ανακοίνωσή του το Υπουργείο Υγείας.

Το δημοσίευμα κυπριακής εφημερίδας αναφέρεται σε γυναικολόγο στο Μακάρειο Νοσοκομείο, ο οποίος, σύμφωνα με την εφημερίδα, «προγραμματίζει αχρείαστες καισαρικές για να εισπράττει υπερωρίες και ότι μέσα σε ένα μόνο Σαββατοκύριακο διενήργησε 11 επεμβάσεις» ενώ η σχετική εις βάρος του γυναικολόγου καταγγελία δεν έφτασε ποτέ στον Υπουργό Υγείας Σταύρο Μαλά.

Το

Υπουργείο Υγείας αναφέρει ότι «οι Ιατρικές Υπηρεσίες και Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας θα διερευνήσουν άμεσα τους λόγους για τους οποίους η συγκεκριμένη επιστολή δεν κατέληξε στον τελικό αποδέκτη».

«Ουδέποτε διαβιβάστηκε στον Υπουργό Υγείας και στις Ιατρικές Υπηρεσίες και Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας η επιστολή στην οποία αναφέρεται το εν λόγω δημοσίευμα», προστίθεται στην επίσημη ανακοίνωση.

Καταλήγοντας, «το Υπουργείο Υγείας δεσμεύεται όπως δημοσιοποιήσει το αποτέλεσμα της έρευνας, καθώς αυτό επιτάσσει η διαφάνεια που πρέπει να διέπει τη λειτουργία δημόσιων υπηρεσιών».

Keywords
Τυχαία Θέματα