Υπ. Συγκοινωνιών: Εχουμε ανάγκη από πρότυπα όπως της Χριστοδούλας

13:06 14/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Εργων Τάσος Μητσόπουλος δήλωσε ότι σήμερα η κοινωνία μας έχει ανάγκη από πρότυπα όπως της Χριστοδούλας, για να καταφέρει να μπει σε μια βιώσιμη πορεία, η οποία θα αποκαθιστά την αξιοπρέπεια της κυπριακής οικονομίας και θα διασφαλίζει τις κοινωνικές δομές του κράτους.

Σε δηλώσεις για την 38η Πορεία Χριστοδούλας, η οποία ξεκίνησε στη Λάρνακα από το χώρο του παλαιού Δημαρχείου στην παραλία των Φοινικούδων, ο Υπουργός Συγκοινωνιών

είπε ότι «πορευόμαστε σήμερα συμβολικά σε μια πορεία αγάπης και ανθρωπιάς. Τις δύσκολες αυτές ώρες για την πατρίδα και την κοινωνία καλούμαστε όλοι μας να στρέψουμε την μνήμη μας στη σεπτή μορφή της Χριστοδούλας, στη μορφή μιας γυναίκας που κτυπημένη από τον καρκίνο και την προσφυγιά, πορεύτηκε στη ζωή με αξιοπρέπεια και ήθος».

Πρόσθεσε ότι «τέτοια πρότυπα έχει ανάγκη η κοινωνία μας σήμερα προκειμένου να καταφέρει να ξαναμπεί σε μια πορεία βιώσιμη, μια πορεία που θα αποκαθιστά την αξιοπιστία της οικονομίας μας και θα διασφαλίζει τις κοινωνικές δομές του κράτους».

Keywords
Τυχαία Θέματα