Βροχές έπεσαν σε όλη την Κύπρο – Έρχονται ίσως και χιόνια

11:05 13/11/2011 - Πηγή: OnlyCY

Οι βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν σε όλη την Κύπρο το Σάββατο, σημαδεύουν την είσοδο μας στη χειμερινή περίοδο, ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθεί και χιονόπτωση στο Τρόοδος.

Την Κυριακή (13/11) ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 21 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα

ορεινά.

Το βράδυ της Κυριακής (13/11) ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και πιθανότητα καταιγίδας.

Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός αναμένεται να είναι κυρίως συννεφιασμένος, με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Το βράδυ της Δευτέρας και την Τρίτη δυνατό να σημειωθεί χιονόπτωση στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή τη Δευτέρα ενώ την Τρίτη αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα