Τσουχτερό κρύο – Δελτίο καιρού

09:09 14/12/2013 - Πηγή: OnlyCY

Σήμερα θα υπάρχουν αρχικά τοπικά αυξημένες νεφώσεις, που δεν αποκλείεται τις πρωινές ώρες να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή παροδική ελαφριά χιονόπτωση σε ορισμένες περιοχές, αλλά σύντομα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και τοπικά το πρωί σε προσήνεμες περιοχές μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, ενώ σταδιακά θα καταστεί λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 11 βαθμούς στο

εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους μηδέν βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στις ορεινές περιοχές θα επικρατεί παγετός.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στον 1 βαθμό στο εσωτερικό, στους 6 βαθμούς στα δυτικά παράλια γύρω στους 4 στα υπόλοιπα παράλια και στους -2 στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις. Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κατά το διήμερο.

Την Τρίτη αναμένονται αυξημένες νεφώσεις που ενδέχεται να δώσουν τοπικές βροχές και χιονόπτωση στο Τρόοδος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Keywords
Τυχαία Θέματα