Τρόμος στο Βασιλικό: Έπεσαν από μεγάλο ύψος δύο εργάτες! (upd)

12:09 21/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Είδηση 12.55: Δυο πρόσωπα τραυματίστηκαν το πρωί σε εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών στο τερματικό του Βασιλικού, όταν έπεσαν από πλατφόρμα ανυψωτικού μηχανήματος.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η πλατφόρμα του ανυψωτικού στην οποία βρίσκονταν οι δυο εργάτες κτύπησε σε δεξαμενή πετρελαίου, με αποτέλεσμα

να πέσουν στο έδαφος.

Από τη ζημιά που υπέστη η δεξαμενή, 200 περίπου λίτρα πετρελαίου χύθηκαν στο έδαφος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθεί οποιοσδήποτε κίνδυνος, καθώς λήφθηκαν άμεσα όλα τα μέτρα ασφάλειας.

Οι δυο τραυματίες, τα στοιχεία των οποίων δεν έγιναν ακόμη γνωστά, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στο ΚΥΠΕ υπεύθυνοι των Πρώτων Βοηθειών, υποβάλλονται σε εξετάσεις και μέχρι στιγμής διαπιστώθηκε ότι φέρουν διάφορες κακώσεις, ενώ ένας εξ αυτών φέρει τραύμα στον αυχένα.

Στη σκηνή κλήθηκε επιθεωρητής του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας για να εξετάσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το εργατικό ατύχημα.

Είδηση 12.02: Δύο εργάτες στο Βασιλικό έπεσαν από ανυψωτικό μηχάνημα (πλατφόρμα τηλεσκοπικού) και τραυματίστηκαν.

Πρόκειται για έναν Κύπριο και έναν Ελλαδίτη.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Ο Κύπριος υπέστη θλαστικό τραύμα στο κεφάλι ενώ η κατάσταση της υγείας του Ελλαδίτη παραμένει άγνωστη.

Περισσότερες πληροφορίες σε λίγο.

Keywords
Τυχαία Θέματα