Τροχαίες διευθετήσεις για την τελετή ανάληψης της Προεδρίας

14:03 3/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η Αστυνομία, με σημερινή ανακοίνωση, ενημερώνει το κοινό για τις τροχαίες διευθετήσεις που θα ληφθούν την Πέμπτη, στην περιοχή του αρχαίου Κουρίου στην Επισκοπή, για την απρόσκοπτη μετάβαση των Ευρωπαίων επισήμων στο χώρο της τελετής για την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κύπρο και την αποφυγή ταλαιπωρίας των οδηγών.

Συγκεκριμένα, από η ώρα 17:00 μέχρι και τα μεσάνυχτα της 5ης Ιουλίου, ο δρόμος που οδηγεί προς την παραλία του Αγίου Ερμογένη στην Επισκοπή, θα είναι

κλειστός και πλήρως ελεγχόμενος για το κοινό, από το ύψος της συμβολής του δρόμου Ερήμης – Επισκοπής – Καντού, μέχρι και τη συμβολή του δρόμου που οδηγεί προς την παραλία του Αγίου Ερμογένη.

Διευκρινίζεται ότι δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε ιδιωτικά οχήματα στο δρομολόγιο που θα αποκοπεί, για να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη πρόσβαση προς το αρχαίο θέατρο Κουρίου των επισήμων που θα παραστούν στην τελετή.

Το κοινό θα μπορεί να μεταβεί στην παραλία του Αγίου Ερμογένη, χρησιμοποιώντας το δρόμο Μ1, ακολουθώντας το δρομολόγιο που οδηγεί από το κάστρο Κολοσσίου προς το δρόμο Μ1.

Η Αστυνομία προτρέπει το κοινό να συμμορφώνεται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών της Κυπριακής Αστυνομίας καθώς και της αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων, προς αποφυγή αχρείαστης ταλαιπωρίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα