Τριήμερο Φεστιβάλ Καλών Τεχνών στην Πάφο

13:47 27/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Για δεύτερη συνεχή χρονιά o οργανισμός Cyprus Fringe σε συνεργασία με το Δήμο Πάφου διοργανώνουν στην πλατεία του μεσαιωνικού κάστρου στην Κάτω Πάφο το Φεστιβάλ Καλών Τεχνών.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος του Cyprus Fringe Σωτήρης Χρυσάνθου ανέφερε ότι στόχος του Φεστιβάλ

είναι να αγκαλιάσει και να προβάλει όλες τις τέχνες.

«Καλούμε όλους τους ερασιτέχνες, αλλά και επαγγελματίες που ασχολούνται με κάθε είδος τέχνης να δώσουν το παρών τους και το στίγμα τους για να δημιουργήσουν ένα όμορφο τριήμερο φεστιβάλ», πρόσθεσε ο κ. Χρυσάνθου.

Το Φεστιβάλ αρχίζει απόψε στις 8.00 το βράδυ και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 29 Ιουλίου. Σύμφωνα με τον κ. Χρυσάνθου, στο χώρο του Μεσαιωνικού Κάστρου στην Κάτω Πάφο διάφοροι καλλιτέχνες από όλη την Κύπρο θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Όπως ανέφερε, «απόψε το Φεστιβάλ αρχίζει με μουσικά ακούσματα από διάφορα συγκροτήματα, ενώ το Σάββατο οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν θεατρικές παραστάσεις. Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται την Κυριακή με τη συναυλία του Χρίστου Θηβαίου.

Παράλληλα, το φεστιβάλ περιλαμβάνει έκθεση με έργα τέχνης, χειροποίητα κοσμήματα, χορούς, αφήγηση παραμυθιού για τα παιδιά, αόρατο θέατρο, και πολλά άλλα».

Keywords
Τυχαία Θέματα