Το Υπουργικό διόρισε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΕΠΑΚ

21:22 14/2/2012 - Πηγή: OnlyCY

Το Υπουργικό Συμβούλιο στην απογευματινή του συνεδρίαση διόρισε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΕΠΑΚ.

Οπως ανακοίνωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου, πρόκειται για τους Χρίστο Ευθυβούλου, Θέμο Δημητρίου, Τόνι Αντωνίου και Πανίκο Λεωνίδου.

Ο κ. Ευθυβούλου είναι Ανώτερος Μηχανολόγος/Μηχανικός στον τομέα έργων του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Συγκοινωνιών

και Εργων, έχει πτυχίο Μηχανολόγου/Μηχανικού από το Τεχνικό Πανεπιστήμιο Σόφιας στη Βουλγαρία και Μεταπτυχιακό στο Public Service Management από το CIIM.

Είναι ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Μηχανολόγων Μηχανικών Κύπρου στον οποίο υπηρέτησε κατά σειρά ως μέλος, ως Γραμματέας, ως Αντιπρόεδρος και ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Διετέλεσε επίσης μέλος του Γενικού Συμβουλίου, Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος του ΕΤΕΚ. Σήμερα είναι μέλος της Διοικούσης Επιτροπής του ΕΤΕΚ.

Ο κ. Δημητρίου είναι Πολιτικός Μηχανικός, έχει πτυχίο Πολιτικού Μηχανικού από το UCL του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, είναι μέλος του Συμβουλίου Ανοικοδόμησης και Επανεγκατάστασης Προσφύγων, μέλος του Συνδέσμου Πολιτικών Μηχανικών και Αρχιτεκτόνων Κύπρου, μέλος της Εθνικής Επιτροπής του Κυπριακού ICOMOS και Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής FEANI.

Διετέλεσε μέλος της Διοικούσας Επιτροπής, Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος του ΕΤΕΚ και Πρόεδρος της Επιτροπής Αντισεισμικής Μηχανικής του Συνδέσμου Πολιτικών Μηχανικών και Αρχιτεκτόνων Κύπρου.

Ο κ. Αντωνίου είναι ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος εταιρειών. Εχει πτυχίο στο Computing Science από το Imperial College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου και μεταπτυχιακό τίτλο στο Business System Analysis and Design από το Business School του Πανεπιστημίου του City.

Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΚΕΒΕ, Πρόεδρος του ΕΒΕ Λεμεσού και Αντιπρόεδρος του ΚΕΒΕ, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Κυπριακών Αερογραμμών, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Τεχνολογίας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Λιμενικού Συμβουλίου.

Ο κ. Λεωνίδου είναι δικηγόρος/πολιτικός επιστήμονας, έχει πτυχίο Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης και πτυχίο Νομικής από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Τώρα είναι φοιτητής στον τομέα του Ελληνικού Πολιτισμού στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου.
Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Λιμένων Κύπρου και Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Πολιτικών Επιστημόνων και Δημόσιας Διοίκησης.

Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Λεμεσού, μέλος του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΘΑΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα