Το πλυντήριο «σκότωσε» νήπιο στις ΗΠΑ

11:02 3/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Συνήθιζε να είναι ο «βοηθός» της μαμάς του όταν εκείνη έβαζε πλυντήριο. Ο 21 μηνών Ollie Hebb λάτρευε τη διαδικασία του πλυσίματος των ρούχων, όμως, το «παιχνίδι» του έληξε με τον πιο τραγικό τρόπο.

Ένα από πρωί, ενώ η μητέρα του έκανε δουλειές μέσα στο σπίτι, ο μικρός Ollie εξαφανίστηκε για πέντε λεπτά κι εκείνη θεώρησε ότι ίσως παίζει. Όταν το παιδί δεν απαντούσε στο κάλεσμά της, η μητέρα του, Tiffany Hebb άρχισε να σαρώνει το σπίτι για να τον βρει. Το θέαμα που αντίκρισε κοιτώντας μέσα στον κάδο του πλυντηρίου τους ήταν αποτρόπαιο.

Το παιδί βρισκόταν βυθισμένο στο γεμάτο νερό πλυντήριο και δεν τα κατάφερε, πεθαίνοντας μια μέρα μετά.

Η γυναίκα, που είχε μετακομίσει με τον σύζυγό της, πρόσφατα, από το Όρεγκον, στη Γιούτα (ΗΠΑ) δεν πίστεψε ποτέ ότι το πλυντήριο τους θα αποτελούσε κίνδυνο για το παιδί της, αλλά μετά το συγκλονιστικό συμβάν μιλά για την ιστορία της με σκοπό να προστατεύσει άλλες οικογένειες από τέτοιες συμφορές.

Η αμερικανική Επιτροπή Προστασίας Καταναλωτικών προϊόντων ανέφερε πως τέτοια περιστατικά δεν συμβαίνουν συχνά, υποστηρίζοντας ότι, μεταξύ 2005-2009 καταγράφηκαν δύο παρόμοιοι θάνατοι παιδιών κάτω των 5 ετών, σύμφωνα με αναφορά του 2011.

Οι γονείς δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν κατηγορίες, παρόλα αυτά, η υπόθεση ερευνάται για να διαπιστωθεί ότι δεν υπήρξε γονεϊκή αμέλεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα