ΤΟ ΔΣ της Τράπεζας Κύπρου αποδέχθηκε την παραίτηση Χρίστου Μουσκή

16:29 28/12/2012 - Πηγή: OnlyCY

Το ΔΣ της Τράπεζας Κύπρου στη χθεσινή του συνεδρία έκανε αποδεκτή την παραίτηση Χρίστου Μουσκή από το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συγκροτήματος, ο κ. Μουσκή, ο οποίος είχε υποβάλει την παραίτησή του στις 19 Δεκεμβρίου, αποχωρεί επίσης από τα Διοικητικά Συμβούλια της Eurolife και των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου, όπου επίσης ήταν μέλος.

“Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον κ. Χρ. Μουσκή

για την πολύτιμη προσφορά του ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Κύπρου τα τελευταία δέκα σχεδόν χρόνια, καθώς επίσης και για τις υπηρεσίες του ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Eurolife και των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Εξάλλου, σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης του Συγκροτήματος ημερομηνίας 2 Νοεμβρίου 2012, η Τράπεζα ανακοίνωσε ότι η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου έχει εγκρίνει τον διορισμό των Τάκη Αράπογλου, Τάκη Ταουσιάνη και Πανίκου Πούρου ως μη εκτελεστικών και ανεξαρτήτων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Οι αλλαγές στο ΔΣ της Τράπεζας έχουν άμεση ισχύ.

“Με το διορισμό των Τάκη Αράπογλου, Τάκη Ταουσιάνη και Πανίκου Πούρου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου ενισχύεται περαιτέρω με μη εκτελεστικά και ανεξάρτητα μέλη”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα