Το FBI εξακρίβωσε τους δύο υπόπτους και δημοσίευσε φωτογραφίες τους για την επίθεση στη Βοστόνη

08:34 19/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Το FBI ανακοίνωσε ότι έχει προβεί στην εξακρίβωση της ταυτότητας των δύο υπόπτων για τη βομβιστική επίθεση στο Μαραθώνιο της Βοστόνης.

Κατά τη διάρκεια των επίσημων ανακοινώσεων από το FBI, παρουσιάστηκαν φωτογραφίες και βίντεο των δύο υπόπτων, όπως αυτές αποτυπώθηκαν από κάμερες ασφαλείας.

Ο πρώτος ύποπτος εμφανίζεται με ένα άσπρο σκούρο καπέλο, ενώ ο δεύτερος ύποπτος με ένα άσπρο καπέλο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του FBI,

οι δύο ύποπτοι για τις βομβιστικές επιθέσεις της Βοστόνης, θεωρούνται εξαιρετικά επικίνδυνοι και πιθανώς είναι οπλισμένοι ενώ, «η αναζήτηση και ο εντοπισμός τους είναι τώρα υψίστης προτεραιότητας».

Η τοποθέτηση της τσάντας στο σημείο του τερματισμού του μαραθωνίου, φέρεται να έγινε από τον δεύτερο ύποπτο, σύμφωνα με το τον ειδικό πράκτορα και επικεφαλή των ερευνών του FBI, κ. Ρίτσαρντ Ντεσλάριερς.

Το FBI όπως ανέφερε ο πράκτορας Ρίτσαρντ Ντεσλάριερς ζητά από το κοινό να βοηθήσει για τον εντοπισμό των δύο ανδρών. «Κάποιος ξέρει αυτούς τους ανθρώπους που είναι φίλοι, γείτονες, συνάδελφοι ή μέλη κάποιας οικογένειας. Κάθε πληροφορία, όσο ασήμαντη και αν φαίνεται, είναι προς το συμφέρον μας», σημείωσε ο επικεφαλής των ερευνών του FBI. «Κάθε στοιχείο μας φέρνει πιο κοντά στη δικαιοσύνη» είπε ο ίδιος.

Οι αρχές έχουν δώσει περισσότερες πληροφορίες για τις εκρήξεις των βομβών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη ήταν τοποθετημένη σε χύτρα ταχύτητας χωρητικότητας έξι λίτρων και η δεύτερη σε μεταλλικό σκεύος ή κουτί.

Ενώ οι έρευνες συνεχίζονται, οι αρχές μέχρι σήμερα, δεν έχουν πραγματοποιήσει καμία σύλληψη.

Keywords
Τυχαία Θέματα