Τ/κ πολιτικοί αναμένεται να παραστούν στην κηδεία του Γλαύκου Κληρίδη

10:04 19/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Για μεγάλο ενδιαφέρον από την τ/κ κοινότητα για την κηδεία του αείμνηστου πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Γλαύκου Κληρίδη, γράφει η ηλεκτρονική εφημερίδα Κίπρις Ποστασί, ενώ κάλυψη του γεγονότος θα υπάρξει και από αρκετά τ/κ ΜΜΕ.

Όπως μεταδίδει η Κίπρις Ποστασί, στην κηδεία αναμένεται

να παραστεί υψηλόβαθμη αντιπροσωπεία του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού κόμματος, υπό τον γγ Ασίμ Ακανσόι και τον πρώην πρόεδρο του κόμματος, Φερντί Σαμπίτ Σογιέρ. Αναμένεται επίσης να παραστούν οι «βουλευτές» του ΡΤΚ Ντογούς Ντεριά, Φαζιλέτ Οζντενεφέ και ο Αρμαγάν Τζιαντάν, αλλά και ο επαρχιακός γραμματέας Αμμοχώστου, Ερκούτ Σιαχαλί. Δεν είναι γνωστό εάν θα παραστεί ο πρόεδρος του ΡΤΚ και «πρωθυπουργός», Οζκάν Γιοργκαντζίογλου.

Σύμφωνα με την Κίπρις Ποστασί, στην κηδεία δεν θα παραστεί ο Σερντάρ Ντενκτάς, αλλά οι αδερφές του και ο γιος του, ενώ αναμένεται να παραστούν κάποια στελέχη του τ/κ Δημοκρατικού κόμματος. Το κόμμα Εθνικής Ενότητας δεν αναμένεται να αποστείλει αντιπρόσωπο στην κηδεία, ενώ το κόμμα Κοινοτικής Δημοκρατίας με τον πρόεδρο Τζεμάλ Οζγιγίτ επικεφαλής αντιπροσωπείας θα εκπροσωπηθεί.

Στην κηδεία του πρώην Προέδρου, Γλαύκου Κληρίδη θα παραστεί και ο πρόεδρος του κόμματος Ενωμένη Κύπρος, Ιζέτ Ιζτζιάν με τον γγ Αμπντουλάχ Κορκμαζχάν.

Σε μήνυμά του προς την κόρη του αείμνηστου Προέδρου, Καίτη Κληρίδη, ο Οζκάν Γιοργκαντζίογλου εξέφρασε τα συλλυπητήρια του και λύπη για τον χαμό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα