Την ερχόμενη εβδομάδα τα συνέδρια των αποδήμων Κυπρίων στη Λευκωσία

16:02 21/8/2012 - Πηγή: OnlyCY

Πραγματοποιείται την ερχόμενη εβδομάδα στη Λευκωσία η 24η Συνεδρία του Κεντρικού Συμβουλίου ΠΟΜΑΚ και ΠΣΕΚΑ, καθώς και το 6ο Παγκόσμιο Συνέδριο Νεολαίας Αποδήμων Κυπρίων (ΝΕΠΟΜΑΚ).

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, οι εργασίες θα διαρκέσουν από τις 28 μέχρι τις 31 Αυγούστου 2012 και θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο Χίλτον, στη Λευκωσία.

Την έναρξη των εργασιών των συνεδρίων θα κηρύξει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας την Τρίτη, 28 Αυγούστου, ενώ τους συνέδρους θα καλωσορίσει η Υπουργός Εξωτερικών Ερατώ Κοζάκου-Μαρκουλλή.

Προστίθεται

ότι κατά την εναρκτήρια τελετή, χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Γιαννάκης Ομήρου και ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β΄.

Επίσης θα μιλήσουν  ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αποδήμων Κυπρίων (ΠΟΜΑΚ) Χάρης Σοφοκλείδης, ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Συντονιστικής Επιτροπής Κυπριακού Αγώνα (ΠΣΕΚΑ) Φίλιπ Κρίστοφερ και ο Πρόεδρος της Νεολαίας ΠΟΜΑΚ Χρίστος Καραολής.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ακόμη ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας Κώστας Τσιάρας καθώς και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου Ανδρέας Βύρας.

Μετά το πέρας των εργασιών των δύο συνεδρίων θα δοθεί την Παρασκευή, 31 Αυγούστου, συνέντευξη Τύπου, στο ξενοδοχείο Χίλτον.

Keywords
Τυχαία Θέματα