ΤΕΠΑΚ: Αριθμός θέσεων για μεταπτυχιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου.

17:24 27/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου προκηρύσσει αριθμό θέσεων για μεταπτυχιακές σπουδές επιπέδου Μάστερ (MA), σε προγράμματα που αρχίζουν τον Σεπτέμβρη του 2013, στο Τμήμα Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου.

(Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 1η Μαρτίου 2013, στις 14:00 μμ)

Μάστερ (ΜA) στις Νέες Τεχνολογίες Μάθησης και Επικοινωνίας – 23 θέσεις

Οι Νέες Τεχνολογίες Μάθησης και Επικοινωνίας έχουν αλλάξει σημαντικά τον τρόπο με τον οποίο μαθαίνουμε,

εργαζόμαστε και επικοινωνούμε. Οι τεχνολογίες αυτές προσφέρουν τεράστιες δυνατότητες για μάθηση και επικοινωνία, οι οποίες παραμένουν, στις πλείστες περιπτώσεις, ανεκμετάλλευτες λόγω της απουσίας ενός επαρκούς θεωρητικού, παιδαγωγικού, και τεχνολογικού πλαισίου. Το παρόν πρόγραμμα στοχεύει στη μείωση του χάσματος μεταξύ των δυνατοτήτων και της πραγματικότητας, βάζοντας τα θεμέλια για την ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων χρήσης των ΤΠΕ, και συνδέοντας τις γνώσεις και δεξιότητες αυτές με την εφαρμογή τους σε αυθεντικές καταστάσεις.

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε μεταπτυχιακού επιπέδου φοιτητές οι οποίοι ενδιαφέρονται να θεραπεύσουν σε θέματα που άπτονται του σχεδιασμού, της ερευνητικής διερεύνησης και της εφαρμογής των νέων τεχνολογιών μάθησης σε περιβάλλοντα τυπικής (π.χ. σχολεία) και μη τυπικής μάθησης (π.χ. μουσεία, συνεχιζόμενη εκπαίδευση, μάθηση κατά την εργασία, κ.τ.λ.). Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στις «Νέες Τεχνολογίες Μάθησης και Επικοινωνίας» αναγνωρίζεται από την Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας Κύπρου.

Περισσότερες Πληροφορίες:

http://www.cut.ac.cy/digitalAssets/112/112885_neesTexnologiesMathisis2013.pdf

Μάστερ (ΜA) στην Ευρωπαϊκή Δημοσιογραφία – 15 θέσεις

Στόχοι Μεταπτυχιακού Προγράμματος

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Ευρωπαϊκή Δημοσιογραφία φιλοδοξεί να καλύψει με επιστημονική εγκυρότητα και αρτιότητα τις αναδυόμενες ανάγκες άσκησης δημοσιογραφίας:

στο ρυθμιστικό πλαίσιο που καθορίζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωσησε θέματα Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Ευρωπαϊκής Ένωσης γενικότερα, καιστη χρήση νέων τεχνολογιών που οδηγούν σε σύγκλιση των παραδοσιακών μεθόδων ειδησεογραφικής κάλυψης και παραγωγής σε ένα ευρύτερο πλαίσιο «πολυμεσικής δημοσιογραφίας».

Βασικός στόχος του προγράμματος είναι η ανάπτυξη των αναγκαίων πρακτικών και η καλλιέργεια των αναλυτικών ικανοτήτων και δεξιοτήτων των φοιτητών έτσι ώστε αποφοιτώντας από το μεταπτυχιακό αυτό πρόγραμμα να μπορούν να σταδιοδρομήσουν επαγγελματικά στον τομέα της Ευρωπαϊκής Δημοσιογραφίας και να εκπονήσουν προηγμένη έρευνα στο πεδίο αυτό. Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται σε θέματα που αφορούν την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και τις σύγχρονες αλλαγές εντός των οργανισμών που σχετίζονται με την επικοινωνία και που επηρεάζουν την εργασία και τις πρακτικές των δημοσιογράφων.

Περισσότερες Πληροφορίες: http://www.cut.ac.cy/digitalAssets/112/112890_evropaikiDimosiografia.pdf

Keywords
Αναζητήσεις
τεπακ τμήμα επικοινωνίας και σπουδών διαδικτύου
Τυχαία Θέματα