Τέλος στη δορυφορική μετάδοση της ΕΡΤ

12:50 24/10/2013 - Πηγή: OnlyCY

Τους πολίτες να σταθούν στο πλευρό τους ζητούν οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ, οι οποίοι παραμένουν στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής και συνεχίζουν να εκπέμπουν πρόγραμμα, ανελλιπώς, μετά την απόφαση της ελληνικής Κυβέρνησης για το κλείσιμο της ΕΡΤ και τη δημιουργία της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Σε ανακοίνωση τους οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ, που παραμένουν στο

Ραδιομέγαρο αναφέρουν ότι από απόψε 24 του Οκτώβρη στις 6μμ «η φωνή και η εικόνα της ΕΡΤ θα πάψει να μεταδίδεται στο μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας», καθώς θα «πέσει» και ο δεύτερος δορυφόρος που χρησιμοποιείτο για τη μετάδοση του προγράμματος.
«Ρίχνουν ξανά «μαύρο» εκεί όπου δώσαμε φως και χρώμα πάνω από τέσσερις μήνες τώρα. Προσπαθούν και πάλι να μας φιμώσουν. Θα κάνουμε τα πάντα για να μην τα καταφέρουν», αναφέρουν οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ και προσθέτουν ότι «είναι πλέον εξαιρετικά πιθανό η επιχείρηση του «μαύρου» να συνοδευτεί με μια επιχείρηση εκκένωσης του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής, αλλά και όλων των άλλων εγκαταστάσεων της ΕΡΤ στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα».

«Σταθείτε στο πλευρό μας. Για να συνεχίσει να ακούγεται η αδέσμευτη φωνή του λαού από τις συχνότητες της ΕΡΤ. Η ΕΡΤ είμαστε όλοι εσείς», καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα