Τατσόπουλος σε Κασιδιάρη: «Μπορείς να μου δείξεις ταυτότητα, να δω ότι δεν σε λένε Μαλ***»

11:42 19/11/2012 - Πηγή: OnlyCY

Στα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής βρέθηκε την Κυριακή ο Ηλίας Κασιδιάρης που μίλησε για το «παραμύθι του Πολυτεχνείου με τους δήθεν νεκρούς» και επιτέθηκε φραστικά στον Αλέξη Τσίπρα, τον Πέτρο Τατσόπουλο και τη Μαρία Ρεπούση.

«Γινόταν μια συζήτηση περί ιστορίας τώρα τελευταία για αυτές τις ανοησίες, τους ανύπαρκτους νεκρούς

του Πολυτεχνείου, το δήθεν τανκς που πήγε και θέρισε ανθρώπους… Αυτά βέβαια είναι όλα ψέμματα, κι αναρωτιόμουν μικρός όταν μου τα έλεγαν «μα είναι δυνατόν να πάει να σταθεί άνθρωπος αντιμέτωπος με τα τανκς, με το ατσάλι;», είπε αρχικά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

«Βλέπω κάθε μέρα στα κανάλια, μόνο φωτοστέφανο δεν του έχουν βάλει στα κανάλια, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ… Έβλεπα λοιπόν αυτόν τον τύπο, περιτριγυρισμένο από υπερήλικές, μισθοδοτούμενους όλους, κι έλεγαν τα κανάλια ότι αυτός είναι το μέλλον κι έτσι θα πάει μπροστά η χώρα», είπε για τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά δε σταμάτησε εκεί: «αυτός ξέρετε, όποτε έπιασε στο στόμα του τη Χρυσή Αυγή, ξεφτιλίστηκε».

Όσον αφορά στον Πέτρο Τατσόπουλο, αποκάλεσε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τσάτσοπουλο, παραφράζοντας το όνομά του.

Ο Τατσόπουλος απάντησε με ανάρτησή του στο Facebook, γράφοντας: «Eντάξει, Ηλία. Εγώ μπορώ να σου δείξω ταυτότητα, να δεις ότι δεν με λένε Τσατσόπουλο. Εσύ μπορείς να μου δείξεις ταυτότητα, να δω ότι δεν σε λένε Μαλ@@@»;

Keywords
Τυχαία Θέματα