Τα επενδυτικά πλεονεκτήματα της Κύπρου παρουσίασε ο CIPA στη Ρωσία

12:52 3/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Σε συνέδριο με θέμα «Επενδυτικές Ευκαιρίες στην Κύπρο και Ανάπτυξη Αμοιβαίας Συνεργασίας», που πραγματοποιήθηκε στο Κράσνογιασκ της Ρωσίας στις 29 Μαρτίου, συμμετείχε ο Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων (CIPA), παρουσιάζοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η Κύπρος στους Ρώσους επενδυτές που επιθυμούν να καθιερωθούν στην Κύπρο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του CIPA,

το συνέδριο, το οποίο διοργάνωσαν ο Σύνδεσμος Ρωσόφωνων Κατοίκων Κύπρου σε συνεργασία με την Κυβέρνηση του Κράσνογιασκ και εξειδικευμένου γραφείου δημοσίων σχέσεων, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον εκπροσώπων διαφόρων επιχειρήσεων από το Κράσνογιασκ που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην Κύπρο σε στρατηγικούς τομείς, όπως η ενέργεια, οι τραπεζικές και χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες και η αγορά ακινήτων.

Η διοργάνωση, αναφέρεται, έδωσε στους συμμετέχοντες πρακτικές πληροφορίες για τις επενδυτικές ευκαιρίες και για την επιχειρηματική δραστηριότητα στην Κύπρο, καθώς επίσης και για την ανάπτυξη της συνεργασίας και εταιρικής σχέσης Κύπρου-Κράσνογιασκ.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του CIPA Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης, παρουσίασε την Κύπρο ως ελκυστικό διεθνές χρηματοοικονομικό κέντρο και έδωσε πληροφόρηση για το επιχειρηματικό περιβάλλον. Ο Πρόεδρος του CIPA είχε την ευκαιρία να διεξάγει σημαντικές συναντήσεις για επιχειρηματικά θέματα με σημαντικές προσωπικότητες από την Κυβέρνηση του Κράσνογιασκ, καθώς και του επιχειρηματικού κόσμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα