Τα δεκάχρονα της, με πτήση από τη Βιέννη στη Λάρνακα, γιορτάζει η αεροπορική εταιρεία Niki

14:08 28/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Τα δέκα χρόνια ζωής της γιορτάζει σήμερα 28 Νοεμβρίου, η αεροπορική εταιρεία Niki και ως μέρος των εορτασμών της επέλεξε να προσφέρει σε υψηλούς αξιωματούχους και προσκεκλημένους της εταιρείας και ξένους δημοσιογράφους την ευκαιρία να ταξιδέψουν από τη Βιέννη στη Κύπρο.

Στη συνέχεια οι προσκεκλημένοι της εταιρείας με λεωφορεία

μεταφέρθηκαν στα Λεύκαρα όπου και ξεναγήθηκαν σε διάφορους χώρους.

Η πτήση έφτασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας γύρω στις 10.45 το πρωί και η Hermes Airports με τη συνεργασία του ΚΟΤ, διοργάνωσαν για το καλωσόρισμα των 189 επιβατών εκδήλωση υποδοχής, με παραδοσιακή μουσική με βιολί και λαούτο από βρακοφόρους μουσικούς, ενώ με την κυπριακή παραδοσιακή ενδυμασία δύο κοπέλες προσέφεραν σουτζούκο και κουμανταρία.

Μετά την θερμή υποδοχή που τους επιφυλάχθηκε οι επιβάτες μαζί με λειτουργούς του ΚΟΤ μεταφέρθηκαν με λεωφορείο στα Λεύκαρα όπου και ξεναγήθηκαν σε διάφορους χώρους.

Σε δηλώσεις του ο Αντρος Παπαγεωργίου, ανώτερος τουριστικός λειτουργός στον ΚΟΤ ανέφερε ότι «είναι μεγάλη χαρά και τιμή για την Κύπρο γιατί μετά και από προσπάθειες του ΚΟΤ η Niki επέλεξε την Κύπρο για να γιορτάσει τα δεκάχρονα ύπαρξης της. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για το γεγονός ότι η εταιρεία θα αρχίσει από τα τέλη Ιανουαρίου να πραγματοποιεί πτήσεις από τη Βιέννη προς τη Κύπρο τρεις φορές την εβδομάδα, εξυπηρετώντας και άλλα αεροδρόμια, ιδιαίτερα από την Γερμανία, δηλαδή αγορές που μας ενδιαφέρουν άμεσα» είπε.

Ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Air Berlin, μητρικής εταιρείας της Niki, Wolfgang Prock-Schauer ανέφερε ότι επισκέφθηκε από το 1975 αρκετές φορές την Κύπρο για διακοπές με την οικογένεια του όταν ήταν μικρός και αργότερα με τα δικά του παιδιά.

Πρόσθεσε ότι «η Κύπρος είναι ένα ιδανικό νησί με κουλτούρα, πανέμορφες παραλίες και για μας ως αεροπορική εταιρεία έχει μεγάλο καλοκαίρι. Είναι καταπληκτικό το γεγονός ότι είμαστε στα τέλη Νοεμβρίου και η θερμοκρασία είναι γύρω στους 22 βαθμούς» είπε και σημείωσε πως «θα κάνουμε περισσότερο γνωστή την στην Αυστρία αλλά και στη Γερμανία, αφού η Air Berlin είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στη Γερμανία. Η Κύπρος είναι ο ιδανικός προορισμός για διακοπές καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου» κατέληξε.

Από την πλευρά του ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Hermes Airports Αδάμος Ασπρής ανέφερε ότι «η σημερινή κατάληξη είναι το αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε σήμερα την πτήση της αεροπορικής εταιρεία Niki που είναι θυγατρική εταιρεία της Air Berlin» είπε.

Ανέφερε ακόμα ότι «η νέα αεροπορική εταιρεία θα αρχίσει τακτικές πτήσεις από και προς την Κύπρο τον ερχόμενο Ιανουάριο. Ευελπιστούμε ότι αυτή η επιπρόσθετη σύνδεση της Κύπρου με την Αυστρία θα ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο το πτητικό πρόγραμμα των αεροδρομίων της Κύπρου και σίγουρα θα φέρει ακόμα περισσότερους τουρίστες στη χώρα μας».

Εξάλλου σε δελτίο Τύπου της Hermes Airports αναφέρεται ότι «τα δρομολόγια της Niki από και προς την Κύπρο αρχίζουν τον Ιανουάριο του 2014, με πτήσεις από τη Λάρνακα προς τη Βιέννη (Αυστρία). Συγκεκριμένα, το νέο δρομολόγιο της Niki θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014 και θα περιλαμβάνει δύο προγραμματισμένες πτήσεις την εβδομάδα που θα εκτελούνται κάθε Δευτέρα και Σάββατο».

Αναμένεται, προστίθεται στην ανακοίνωση ότι «από τις 31 Μαρτίου 2014 η αερογραμμή θα εντάξει στο πρόγραμμα της άλλη μια επιπλέον πτήση, η οποία θα εκτελείται κάθε Τετάρτη. Είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη αερογραμμή συμπεριλαμβάνει την Κύπρο στα δρομολόγια της».

Keywords
Τυχαία Θέματα