Τα Χριστούγεννα της αγωνίας! Ο μεγάλος ΦΟΒΟΣ της Φαίης που την έχει κάνει να χάσει το χαμόγελό της!!!

11:41 24/12/2013 - Πηγή: OnlyCY

Κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα ελέγξεις… Σου έρχονται απότομα και μετά δεν γνωρίζεις τι θα πρέπει να κάνεις. Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας θα περάσουν τις φετινές γιορτές λίγο διαφορετικά απ’ ό,τι είχαν συνηθίσει. Ειδικά η Φαίη καλείται να αντιμετωπίσει καταστάσεις που σίγουρα τη δυσκολεύουν, ενώ με την εγκυμοσύνη της η κατάσταση δεν είναι όσο εύκολη περίμενε.

Τους πρώτους μήνες η παρουσιάστρια υπέφερε… Οι αδιαθεσίες την ταλαιπωρούσαν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Δεν μπορούσε

να σηκωθεί από το κρεβάτι και γι’ αυτόν το λόγο είτε αργούσε στην έναρξη της εκπομπής είτε πήγαινε στο γιατρό για τις καθιερωμένες εξετάσεις.

Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός του «Yes!» την εντόπισε ξανά έξω από τη μαιευτική κλινική στο Χαλάνδρι. Φανερά ανήσυχη για τις εξετάσεις, η Φαίη προσπαθεί να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται αυτή την εγκυμοσύνη. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό…

Η οικονομική κατάσταση της οικογένειάς της δεν είναι πια τόσο καλή. Μετά την απάτη, στην οποία έπεσε θύμα ο σύζυγός της Γιώργος Λιάγκας, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Η ψυχολογία έχει πέσει στο ναδίρ και ειδικά ο Λιάγκας μερικές φορές κλείνεται στον εαυτό του, προσπαθώντας να ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές και φυσικά να βρει μια λύση παίρνοντας πίσω ένας μέρος των χρημάτων που έχασε.

Το συγκεκριμένο γεγονός δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστη τη Φαίη. Οι δύσκολοι μήνες της εγκυμοσύνης, αλλά και η οικονομική κατάσταση που δεν έχει καμία σχέση με αυτή του παρελθόντος την κάνουν να ανησυχεί. Θέλει να δει ξανά τον άντρα της ευτυχισμένο και φυσικά να έρθει με το καλό και το δεύτερο παιδάκι τους στον κόσμο.

Αλλά μέχρι τότε έχουν ακόμη πολύ δρόμο και η Φαίη θα πρέπει να φανεί δυνατή και αποφασισμένη να ξεπεράσει όσα εμπόδια μπαίνουν στο δρόμο της.

Keywords
Τυχαία Θέματα