Σ.Υ.Τ.Υ.ΡΙΚ ΟΗΟ-ΣΕΚ: Να δοθούν άμεσες λύσεις στις υπερβάσεις που παρουσιάζονται στον Προϋπολογισμό του ΡΙΚ

17:34 7/10/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο Προϋπολογισμός του ΡΙΚ για το 2013 παρουσιάζει σοβαρότατο πρόβλημα σε συγκεκριμένο Κεφάλαιο και η υπέρβαση σε ένα μέρος ενός Κεφαλαίου, θα πρέπει να καλυφθεί από άλλο μέρος εντός του ίδιου Κεφαλαίου, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Σ.Υ.Τ.Υ.ΡΙΚ ΟΗΟ-ΣΕΚ.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως “η κωλυσιεργία που παρατηρήθηκε σε λήψη μέτρων το πρώτο εξάμηνο του 2013 και η μείωση συγκεκριμένων ποσών στο φλέγον Κεφάλαιο, οδηγούν σήμερα το ΡΙΚ να παρουσιάζεται χωρίς πρόγραμμα και με τον άμεσο κίνδυνο πλέον της
υπέρβασης.

“Η αναβλητικότητα στη λήψη μέτρων και η ατολμία του ΔΣ να αγγίξει το πρόβλημα ακόμα και σήμερα θα μας οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε ανεπιθύμητες λύσεις. Η συντεχνία μας δεν θα είναι συνένοχος σε τετελεσμένα”, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση και σημειώνεται πως η Διεύθυνση και το ΔΣ φέρουν την ευθύνη για τις υπερβάσεις σε μέρη του Κεφαλαίου και θα πρέπει να προχωρήσουν αμέσως σε λύσεις, πάντοτε μέσα από νόμιμες διαδικασίες.

“Δυστυχώς όμως, φαίνεται πως έχει αποφασιστεί ήδη το ΡΙΚ να βγάλει τη χρονιά με επαναλήψεις. Αυτό προσφέρει τη λύση για να αντιμετωπιστεί η υπέρβαση το 2013. Θέλουμε όμως ένα ΡΙΚΕ; Δηλαδή ΡΙΚ Επανάληψης; Αυτό μας τιμά;”, διερωτάται η συντεχνία.

Σημειώνεται ακόμη ότι “φαίνεται πως δρομολογούνται και ανεπιθύμητες εξελίξεις όσον αφορά το ΡΙΚ του 2014. Ταφόπλακα σε όλα τα κονδύλια που εξυπηρετούν και συντελούν έναν υγιή οργανισμό. Από τώρα σας ενημερώνουμε ότι είμαστε αντίθετοι σε τέτοιες μεθοδεύσεις. Θέλουμε να δουλεύουμε σε ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον, θέλουμε και επιδιώκουμε την τεχνολογική αναβάθμιση σε όλους τους τομείς”, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Η Σ.Υ.Τ.Υ.ΡΙΚ ΟΗΟ-ΣΕΚ καλεί το Διοικητικό Συμβούλιο του ΡΙΚ στην αυριανή του συνεδρία να δώσει επιτέλους λύση στο πρόβλημα, σημειώνοντας πως “το ΡΙΚ πρέπει αμέσως να προχωρήσει στην προβολή των καινούργιων παραγωγών του”.

“Δεν μπορεί το ΡΙΚ να αλλάξει όνομα. Δεν μπορεί το ΡΙΚ να μετονομαστεί σε ΡΙΚΕ!!!”, καταλήγει η ανακοίνωση

Keywords
Τυχαία Θέματα