Συνεχίζονται και σήμερα οι υγειονομικοί έλεγχοι στην Πάφο

09:25 31/12/2013 - Πηγή: OnlyCY

Οι υγειονομικοί έλεγχοι στην Πάφο συνεχίζονται και σήμερα παραμονή Πρωτοχρονιάς με εντατικούς ρυθμούς από τις από τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους, προκειμένου να μην φθάσουν ακατάλληλα τρόφιμα και εδέσματα στο πιάτο των καταναλωτών.

Ο πρόεδρος της επιτροπής καθαριότητας και υγείας στο Δήμο Πάφου Δρ Φυλακτής Κωνσταντινίδης δήλωσε ότι τα αποτελέσματα από τους ελέγχους που διενεργήθηκαν ενόψει των γιορτών

είναι πολύ ικανοποιητικά, επισημαίνοντας ότι δεν έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής τίποτα το ύποπτο που να προκαλεί ανησυχία στους καταναλωτές.

Ο Δήμος Πάφου , συνέχισε, βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με τις υγειονομικές υπηρεσίες του κράτους, με εμφανή τα αποτελέσματα ότι οι έλεγχοι διενεργούνται πιο συχνά και στοχευμένα.

Στο μεταξύ, σήμερα στις 11 το πρωί κλιμάκιο αποτελούμενο από το Δήμαρχο Πάφου Σάββα Βέργα, τον Αναπληρωτή Διευθυντή των Υγειονομικών Υπηρεσιών Υγείας Χρίστο Χρίστου, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Υγείας του Δήμου Πάφου Δρ.Φυλακτή Κωνσταντινίδη, και άλλους λειτουργούς θα περιοδεύσουν σε υπεραγορές της πόλης της Πάφου για να παρατηρήσουν αν όλα εξελίσσονται ομαλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα