Συνεχίζεται η υποβολή υποψηφιοτήτων στο ΔΗΚΟ

11:52 13/1/2014 - Πηγή: OnlyCY

Άρχισε και συνεχίζεται από τις 9 το πρωί η υποβολή υποψηφιοτήτων για τη δεύτερη φάση των εκλογικών διαδικασιών στο Δημοκρατικό Κόμμα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου.

Όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του Κόμματος καλούνται να εκλέξουν τον Αναπληρωτή Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο, το Γενικό Γραμματέα, το Γενικό Οργανωτικό Γραμματέα και τα 15 αιρετά μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου.

Με παράλληλη εκλογική διαδικασία τα μέλη κάθε Επαρχιακής Οργάνωσης θα εκλέξουν την ίδια ημέρα τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής που προέρχονται από την οικεία επαρχία καθώς και τον Πρόεδρο

και τα μέλη της κάθε Επαρχιακής Επιτροπής.

Η υποβολή των υποψηφιοτήτων για όλες τις θέσεις άρχισε στις 9 και θα ολοκληρωθεί στις 17:00, στα κεντρικά και επαρχιακά γραφεία του Κόμματος.

Στα κεντρικά γραφεία οι υποψηφιότητες υποβάλλονται στο γραφείο του Γενικού Οργανωτικού Γραμματέα Φύτου Κωνσταντίνου και στα επαρχιακά γραφεία στα γραφεία των Προέδρων των Επαρχιακών Επιτροπών.

Οι υποψηφιότητες για τα κεντρικά αξιώματα (Αναπληρωτής Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος, Γενικός Γραμματέας, Γενικός Οργανωτικός Γραμματέας, μέλος Εκτελεστικού Γραφείου) υποβάλλονται στο γραφείο του Γενικού Οργανωτικού Γραμματέα. Οι υποψήφιοι μπορούν να καταθέτουν το σχετικό έντυπο στα επαρχιακά γραφεία, τα οποία θα προωθούν την ίδια ώρα τη σχετική αίτηση στο κέντρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα