Συνεχίζεται η αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών των δύο τραπεζών στο ΧΑΚ

19:44 15/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Τη συνέχιση της αναστολής διαπραγμάτευσης των τίτλων των εταιρειών Bank of Cyprus Public Company Ltd και Cyprus Popular Bank Public Co Ltd έως και τις 31 Μαΐου ανακοίνωσε σήμερα το Χρηματιστήριο Αξιών

Κύπρου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η παράταση γίνεται ενόψει σχετικής απόφασης που λήφθηκε από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της ως Αρχή Εξυγίανσης, το διορισμό Ειδικών Διαχειριστών οι οποίοι αναλαμβάνουν την εκτέλεση των μέτρων εξυγίανσης των Τραπεζών (Bank of Cyprus Public Company Ltd και Cyprus Popular Bank Public Co Ltd) και των σχετικών διαταγμάτων που έχουν εκδοθεί.

Επιπρόσθετα, αναφέρεται ότι αποφασίστηκε η συνέχιση της αναστολής της διαπραγμάτευσης των Εγγυημένων Ομολόγων των εταιρειών Amathus Public Ltd και K. Athienitis Contractors Developers Public Ltd για την ίδια χρονική περίοδο εφόσον δεν έχουν δοθεί ακόμη οι απαραίτητες διευκρινήσεις για το θέμα των εγγυήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι τα εν λόγω Ομόλογα είναι Εγγυημένα από την Cyprus Popular Bank Public Co Ltd.

Η ανακοίνωση καταλήγει, αναφέροντας ότι αν στο διάστημα αυτό υπάρξουν ανά πάσα στιγμή νεότερα στοιχεία που πιθανόν να άρουν την αναστολή οποιωνδήποτε από τους πιο πάνω τίτλους, τότε το Χρηματιστήριο θα προβεί σε έκδοση σχετικής ανακοίνωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα