Συνεχίστηκε η αντεξέταση Κίτα για το τριπλό φονικό στην Πάφο

21:23 12/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Συνεχίστηκε και σήμερα ενώπιον του Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο η αντεξέταση του μάρτυρα Αντώνη Προκοπίου Κίτα για την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της 24χρονης Τζούλιας Οπόροκ από τη Μολδαβία που ήταν στον τέταρτο μήνα της κύησης και της 3χρονης κόρης της Βικτώριας, με βασικό ύποπτο τον 29χρονο κομμωτή Θεόδωρο Θεοφάνους.

Στη σημερινή αντεξέταση ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου Ευάγγελος Πουργουρίδης αναφέρθηκε στο ημερολόγιο που κρατούσε ο

Κίτας στις Κεντρικές Φυλακές και στο οποίο αναγράφονταν όλα όσα ισχυρίζεται ότι είχε πει στον ίδιο ο 29χρονος κομμωτής. Ο κ. Πουργουρίδης ανέφερε στο Δικαστήριο ότι τα όσα αναγράφονται στο ημερολόγιο Κίτα, έχουν ασάφειες και είναι δύσκολο να κατανοηθούν από τρίτους.

Από την πλευρά του ο Κίτας, ανέφερε ότι φύλαγε το ημερολόγιο και ό,τι έγραφε ήταν για προσωπική του χρήση και ότι μπορούσε να εξηγήσει τί ακριβώς έγραφε με κάθε λεπτομέρεια.

Ο κ. Πουργουρίδης ανέφερε ότι ο Κίτας, ενδεχομένως να γνώριζε τον τρόπο δολοφονίας της μικρής Βικτώριας και της μητέρας της από άλλους και όχι από τον κομμωτή. Ο Κίτας δηλώνοντας ότι λέει την αλήθεια, σηκώθηκε, πλησίασε το Ευαγγέλιο και για ακόμη μία φορά ορκίστηκε ότι τα όσα έχει πει στην κατάθεση του είναι αλήθεια και ότι τα γνωρίζει επειδή του τα εκμυστηρεύτηκε ο 29χρονος κομμωτής μέσα στις Κεντρικές Φυλακές όπου οι δυο τους είχαν δημιουργήσει πολύ καλές σχέσεις.

Η ακροαματική διαδικασία θα συνεχιστεί αύριο στις 9 το πρωί.

Keywords
Τυχαία Θέματα