Συνάντηση Σ. Βέργα με Πρόεδρο του Πάφος 2017 και Γερμανούς εμπειρογνώμονες

21:39 8/10/2013 - Πηγή: OnlyCY

Την στήριξη της κυβέρνησης αναμένει τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο του Πάφος 2017 όσο και ο δήμος Πάφου ώστε να μπορέσει να γίνει η ετοιμασία του προγράμματος για το 2014 αλλά και η περαιτέρω στελέχωση του Οργανισμού.

Αυτό ανέφερε ο δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας μετά την συνάντηση που είχε στο δημοτικό μέγαρο σήμερα με τον Πρόεδρο του Οργανισμού του Πάφος 2017 Χρίστο Πατσαλίδη και Γερμανούς εμπειρογνώμονες .

Στο πλαίσιο της συνάντησης, συνέχισε ο κ Βέργας, του έγινε ενημέρωση για την αυριανή συνεδρία της επιτροπής

των μετόχων και πρόσθεσε πως το θέμα της οικονομικής χορηγίας από πλευράς της κυβέρνησης για το 2013 , είναι ένα θέμα που απασχολεί τόσο το ΔΣ του Οργανισμού, όσο και τους μετόχους.

Ο δήμαρχος Πάφου σημείωσε επίσης πως πέραν τούτου την ερχόμενη εβδομάδα στις 16 Οκτωβρίου , θα μεταβεί ο πρόεδρος του ΔΣ του Οργανισμού του Πάφος 2017 στις Βρυξέλλες για να περάσει από τον έλεγχο της επιτροπής επιλογής για τις μέχρι τώρα δραστηριότητες του Οργανισμού.

Ο κ Βέργας δήλωσε πως το ΔΣ του Πάφος 2017 είναι καλά προετοιμασμένο, και εξέφρασε την εκτίμηση πως δεν θα παρατηρηθεί το παραμικρό πρόβλημα.

Επεσήμανε ακόμη, πως η συνεχής συνεργασία του Δήμου Πάφου με τον Οργανισμό του Πάφος 2017 θα συνεχιστεί με την σύσταση δύο κοινών επιτροπών εργασίας, τημ καλλιτεχνική επιτροπή και την τεχνική επιτροπή . Η μία πρόσθεσε, θα είναι υπεύθυνη για το πρόγραμμα εκδηλώσεων μέχρι το 2017 και η άλλη για τα έργα πολιτιστικής υποδομής.

Keywords
Τυχαία Θέματα