Συλλούρης: Στο σκοτάδι τα κόμματα για την Τρόικα!

12:19 16/11/2012 - Πηγή: OnlyCY

Έκκληση στην Κυβέρνηση να ενημερώσει τα κόμματα για την πορεία των διαβουλεύσεων με την Τρόικα, απηύθυνε ο Πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ Δημήτρης Συλλούρης, σε δηλώσεις στη Βουλή.

«Θα κάνω ακόμη μια φορά έκκληση να αφήσουμε οποιεσδήποτε δημόσιες δηλώσεις σε αυτό το στάδιο αλλά και παράκληση προς την Κυβέρνηση να ενημερώσει τα κόμματα, στο βαθμό που νομίζει ότι

δεν επηρεάζεται η διαπραγμάτευση», δήλωσε ο κ. Συλλούρης.

Πρόσθεσε ότι «αυτό το σκοτάδι και η καθυστέρηση πλήττει ακόμη περισσότερο την οικονομία, όπως και αντιπαραθέσεις οι ανούσιες και χωρίς περιεχόμενο»

Ο κ. Συλλούρης σχολίασε και δηλώσεις που φέρεται να έχει κάνει ο ΓΓ του ΑΚΕΛ σε ό,τι αφορά τον Σόλωνα Κασίνη και τη διαπραγμάτευση για τους κυπριακούς υδρογονάνθρακες. Ο Πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ ανακοίνωσε ότι θα εγγράψει το θέμα για συζήτηση στη Βουλή.

«Οι ελπίδες μου ότι ο ΓΓ του ΑΚΕΛ δεν θα είχε πει αυτά που ανακοινώθηκαν για τον κ. Κασίνη διαψεύστηκαν, είναι μια δήλωση πολύ σοβαρή που δεν μπορεί να μείνει απαρατήρητη και γι’ αυτό την ερχόμενη Τρίτη στην Επιτροπή Θεσμών θα προτείνω εγγραφή του θέματος και αν χρειαστεί να εμπλακεί ακόμη και η Επιτροπή Ελέγχου γιατί αν όσα είπε αληθεύουν είναι ένα το θέμα, αν δεν αληθεύουν θα πρέπει να δούμε τη δήλωση από μια άλλη οπτική γωνία», είπε ο κ. Συλλούρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα