Σύλληψη 15χρονου στη Λάρνακα για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών

14:41 14/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Νεαρός 15 χρόνων συνελήφθηκε από την Αστυνομία και παραδέχθηκε τη διάπραξη οκτώ συνολικά διαρρήξεων και κλοπών στην περιοχή Δροσιάς στη Λάρνακα. Η τελευταία κλοπή έγινε την Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, από σπίτι συνταξιούχου γυναίκας με λεία χρυσαφικά και ρολόγια αξίας 20 χιλιάδων ευρώ.

Όπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου, «στις 8 Μαρτίου καταγγέλθηκε από συνταξιούχο γυναίκα που διαμένει στη Λάρνακα ότι κατά τη διάρκεια της ίδιας ημέρας άγνωστος ή άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία της

και έκλεψαν διάφορα ρολόγια και χρυσαφικά συνολικής αξίας 20 χιλιάδων ευρώ, καθώς και το χρηματικό ποσό των 520 ευρώ σε μετρητά».

Πρόσθεσε πως «εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 15χρονου από την Λάρνακα εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθηκε χθες. Αρχικά ο νεαρός απέκρυπτε τη διάπραξη του αδικήματος αλλά στη συνέχεια παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος, καθώς και άλλες δυο διαρρήξεις».

Ο 15χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα εξαήμερης προφυλάκισης.

«Ο νεαρός, ανακρινόμενος παραδέχθηκε την διάπραξη άλλων επτά διαρρήξεων και κλοπών και κατονόμασε άλλα δύο πρόσωπα, ένα 15χρονο και ένα 17χρονο ως συνεργούς του και αναμένεται να συλληφθούν εντός των επόμενων ωρών», είπε ο κ. Ανδρέου προσθέτοντας πως «αναμένεται επίσης να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για έναν ενήλικα που φαίνεται να εμπλέκεται στην υπόθεση».

Είπε ακόμα ότι «ο 15χρονος απασχόλησε ξανά την Αστυνομία για παρόμοιας φύσης αδικήματα που διαπράχθηκαν τον τελευταίο μήνα στη περιοχή Δροσιάς στη Λάρνακα».

Keywords
Τυχαία Θέματα