Συγκέντρωση ΕΤΥΚ για την πρόταση εθελούσιας αφυπηρέτησης υπαλλήλων Λαϊκής

10:13 6/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Συγκέντρωση του συνόλου των στελεχών της ΕΤΥΚ σε παγκύπρια βάση, αλλά και των επηρεαζόμενων από την πρόταση εθελούσιας αφυπηρέτησης, υπαλλήλων της Λαϊκής Τράπεζας, την οποία η Διεύθυνση της Τράπεζας έχει απευθύνει σε συγκεκριμένη μερίδα υπαλλήλων της, συγκάλεσε για σήμερα το απόγευμα το ΔΣ της Οργάνωσης.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 16.30, στο Μέγαρο της Ενωσης Τραπεζικών Υπαλλήλων Κύπρου

(ΕΤΥΚ).

Οπως αναφέρει ανακοίνωση της ΕΤΥΚ, η Οργάνωση “παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στη Λαϊκή Τράπεζα και ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες, αυτές που αφορούν τη λεγομένη «πρόταση» εθελούσιας αφυπηρέτησης την οποία η Διεύθυνση της Τράπεζας έχει απευθύνει σε συγκεκριμένη μερίδα συναδέλφων”.

Προσθέτει ότι θέση της “για τη συγκεκριμένη πρόταση και τον τρόπο χειρισμού της έχει εκφρασθεί μέσα από δύο σχετικές εγκυκλίους μας, που κυκλοφόρησαν
εντός του Αυγούστου και παραμένει σταθερή, ειδικά σε ό,τι αφορά την τυχόν εξάσκηση πίεσης σε οποιονδήποτε συνάδελφο για να αποδεχθεί την πρόταση”.

Σύμφωνα με την ΕΤΥΚ, “επειδή πολλά λέγονται στο στυλ του ψιθύρου και των διαδόσεων των διαδρόμων και για να ξεκαθαρίσουμε απόψεις και θέσεις μέσα από το διάλογο με τα επηρεαζόμενα μέλη μας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Οργάνωσής μας αποφάσισε να καλέσει σε συγκέντρωση το σύνολο των επηρεαζόμενων
συναδέλφων, όπως επίσης και το σύνολο των στελεχών μας σε παγκύπρια βάση”.

Keywords
Τυχαία Θέματα