Στρατηγική συμμαχία MIG με ABU DHABI MAR

13:05 14/11/2011 - Πηγή: OnlyCY

Την στρατηγική της συμμαχία με τον Όμιλο εταιρειών ABU DHABI MAR/PRIVINVEST GROUP (ADM) ώστε να αναζητήσουν και να αξιοποιήσουν από κοινού επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα, την Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή, ανακοίνωσε σήμερα η Marfin Investment Group

(MIG).

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, η ADM θα καταστεί μέτοχος ή/και επενδυτής μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου στην MIG, το ύψος του οποίου θα καθορισθεί, το συντομότερο πρακτικά, δυνατόν. Ταυτόχρονα, ο κ. Iskandar Safa, πρόεδρος της ADM, θα εκλεγεί αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της MIG.

Επίσης, η MIG θα καταστεί μέτοχος στην εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ Α.Ε/Σκαραμανγκάς (“HSY”), ύψους που θα καθορισθεί, αποκτώντας θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο της HSY και θα βοηθήσει στη Διοίκηση της εταιρείας.

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση ο κ. Ανδρέας Βγενόπουλος, πρόεδρος της MIG, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι σε ένα περιβάλλον πολλών προκλήσεων ο νέος επενδυτής από κοινού με τους υπάρχοντες μετόχους της MIG θα προσθέσουν σημαντική αξία στις προσπάθειες της MIG να αναζητήσει επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα