Στο Κακουργιοδικείο 62χρονος για το φόνο της συζύγου του

16:52 27/12/2012 - Πηγή: OnlyCY

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνέρχεται στη Λάρνακα στις 14 προσεχούς Φεβρουαρίου, παραπέμφθηκε ο 62χρονος ο Νίκος Ιορδάνους, πρώην αστυνομικός από τη Λευκωσία, κάτοικος Αραδίππου, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης της συζύγου του Σταυρούλας Μιχαήλ Ιορδάνους 56 χρόνων από τη Λάρνακα. Μέχρι τη μέρα της δίκης του ο Ιορδάνους θα παραμείνει στις Κεντρικές Φυλακές.

Ήταν γύρω στις 10.30 το βράδυ τις 10ης Δεκεμβρίου όταν μετά από πληροφορία αστυνομικοί εντόπισαν την 56χρονη γυναίκα να κάθεται νεκρή σε διθέσιο καναπέ στο σαλόνι του διαμερίσματος

στην Αραδίππου.

Έφερε μεγάλο τραύμα στο πίσω μέρος της κεφαλής, πίσω από το αριστερό αυτί, ενώ αιμορραγούσε από το τραύμα αλλά και από το στόμα. Δίπλα της, στο πάτωμα, βρισκόταν κυνηγετικό όπλο ενώ ταυτόχρονα, οι αστυνομικοί βρήκαν το σύζυγο της να κείτεται λιπόθυμος στην είσοδο του διαμερίσματος.

Όταν συνήλθε, είπε στους αστυνομικούς ότι η σύζυγος του αυτοκτόνησε. Ισχυρισμό τον οποίο η Αστυνομία απέρριψε έχοντας υπόψη τα διάφορες μαρτυρίες αλλά και στοιχεία που συνέλλεξε από τη σκηνή.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κακουργιοδικείο 62χρονος,kakourgiodikeio 62chronos