Στην έκθεση BIT του Μιλάνο προβάλλεται η Πάφος

14:13 15/2/2012 - Πηγή: OnlyCY

Στην έκθεση ΒΙΤ στο Μιλάνο λαμβάνει μέρος η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου, συνεχίζοντας τις ενέργειες προώθησης της Επαρχίας Πάφου στο εξωτερικό.

Σε δηλώσεις του, ο Διευθυντής της Εταιρίας, Νάσος Χατζηγεωργίου, ανέφερε ότι με ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό περίπτερο που παραχωρείται από τον Κ.Ο.Τ η Πάφος δίδει φέτος την παρουσία της και προσδοκεί να αναπτύξει τη ροή των επισκεπτών από την Ιταλία τα επόμενα χρόνια.

Με την πρόσφατη πολύ θετική

εξέλιξη της αεροπορικής σύνδεσης της Πάφου από τη Ryan air, ανέφερε ο κ. Χατζηγεωργίου, με 4 αεροδρόμια της Ιταλίας η αγορά αυτή κατατάσσεται πλέον σε αγορά προτεραιότητας.

Στην εν λόγω έκθεση, που διαρκεί 3 μέρες από τις 16-18 Φεβρουαρίου, αρκετοί είναι αυτοί που θα συμμετάσχουν μεταξύ αυτών και ξενοδόχοι της επαρχίας Πάφου.

Καθ’ όλη την περίοδο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με διοργανωτές ταξιδίων και τουριστικούς πράκτορες, καθώς και με διευθυντικά στελέχη μάρκετινγκ της Ryanair όπου θα εξεταστούν διάφορες ενέργειες προβολής της Πάφου και του προγράμματος πτήσεων.

Παράλληλα θα διανεμηθεί πληροφοριακό και διαφημιστικό υλικό σε τουριστικούς πράκτορες και σε επισκέπτες της έκθεσης.

Επιπρόσθετα η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Πάφου θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις τάσεις που προδιαγράφονται για την καλοκαιρινή περίοδο του 2012 όσον αφορά τις κρατήσεις και τον τελικό προγραμματισμό σε αεροπορικές θέσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα