Σταματίνα Τσιμτσιλή:Φορτισμένοι τίτλοι τέλους στο πολυετές Πολύ Μπλα Μπλα!

11:05 8/11/2011 - Πηγή: OnlyCY

Αποχαιρέτησαν οι συντελεστές- Δύσκολες ώρες ξανά για το κανάλι

Έπεσε η αυλαία για την μεσημεριανή εκπομπή “Πολύ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ”, αφού ξεκινάει η επίσχεση εργασίας των δημοσιογράφων στο ΑΛΤΕΡ, προκειμένου να πάρουν τα οφειλόμενα από τη διοίκηση του σταθμού. Οι συντελεστές της εκπομπής αποχαιρέτησαν τον κόσμο, αφού ευχαρίστησαν τους τηλεθεατές που…ανέχτηκαν τις συνεχείς διακοπές του προγράμματος.

Από το πρωί οι δημοσιογράφοι συμπλήρωναν τις αιτήσεις για την επίσχεση, όπως είχαν κανονίσει ήδη να κάνουν από την Παρασκευή, όταν

διαπίστωσαν ότι οι ημερομηνίες που είχε δώσει ο Κώστας Γιαννίκος δεν τηρήθηκαν για ακόμα μια φορά.

Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν η ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια του τέλος της εκπομπής Πολύ Μπλα Μπλα καθώς έπεσαν οι τίτλοι τέλους του. Με τα τραγούδια «σε ευχαριστώ για όσα μου χεις χαρίσει» και «οι τίτλοι του τέλους θα πέσουν για μένα», τέλειωσε η χθεσινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Πολύ Μπλα Μπλα».

“Σας ευχαριστώ για όσα μου έχετε χαρίσει, έχουμε περάσει  δια πυρός και σιδήρου όλοι οι άνθρωποι του σταθμού, αντέξαμε και αντέχουμε παραπάνω από όσο πιστεύαμε ποτέ.

Ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να τα ξαναπούμε, σίγουρα  θα τα λέμε εκτός κάμερας, ίσως να τα ξαναπούμε και μπροστά στην κάμερα, η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές, αν δεν συμβεί αυτό σας στέλνουμε την αγάπη μας”, είπε η παρουσιάστρια προϊδεάζοντας μας ότι η επίσχεση εργασίας έχει ξεκινήσει.

“Σας ευχαριστούμε για την επιμονή σας να μας ψάχνεται με το τηλεκοντρόλ, ακόμη και όταν κάναμε μέρες να τα πούμε, ακόμη και όταν λείπαμε ένα μήνα, εσείς ήσασταν εκεί”, συμπλήρωσε η Σταματίνα.

Μέσα σε μια συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα όλοι στο τέλος ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Δείτε το τηλεοπτικό «αντίο» της Σταματίνας Τσιμτσιλή, στην εκπομπή «Πολύ μπλα μπλα»:

Keywords
Τυχαία Θέματα