Σωρεία φορολογικών παραβιάσεων από το κέντρο διασκέδασης που τραγουδά ο Διονύσης Σχοινάς στο Κολωνάκι! Τι απαντά ο ίδιος!

22:09 29/12/2013 - Πηγή: OnlyCY

Εκτεταμένοι έλεγχοι διενεργήθηκαν το περασμένο διήμερο (27 και 28/12) και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (29/12) από κλιμάκια αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Συνολικά ελέγχθηκαν 37 κέντρα διασκέδασης και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια κλπ)

Σε νυκτερινό κέντρο διασκέδασης στο Κολωνάκι, όπου τραγουδά ο Διονύσης Σχοινάς, διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε χωρίς άδεια, συνελήφθησαν δύο άτομα γιατί κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε η μη έκδοση φορολογικών στοιχείων συνολικής αξίας 4.262,65 ευρώ καθώς και παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας

Επίσης το κατάστημα λειτουργούσε χωρίς την προβλεπόμενη άδεια λειτουργίας, ενώ επιπλέον διαπιστώθηκε παράβαση της εργασιακής -ασφαλιστικής νομοθεσίας, καθώς εργάζονταν τρία (3) άτομα, χωρίς να είναι καταχωρημένα στο Ειδικό Βιβλίο Νεοπροσλαμβανόμενου Προσωπικού (Ε.Β.Κ.Ν.Π.)

Επιπρόσθετα, κατά τη διάρκεια του ελέγχου δεν επεδείχθη το συμβόλαιο – συμφωνητικό της εταιρείας με καλλιτέχνη – τραγουδιστή, που εμφανίζεται στο συγκεκριμένο νυκτερινό κέντρο, γεγονός που συνιστά παράβαση του Νόμου περί Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος.

Ο τραγουδιστής έδωσε την απάντησή του στα όσα ακούγονται εδώ και λίγες ώρες για τις οικονομικές παραβάσεις που διαπιστώθηκαν στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται,στο gossip-tv.gr.
Την ίδια ώρα που δημοσιεύματα και ρεπορτάζ τον θέλουν να μην είχε υπογράψει συμβόλαιο με τον επιχειρηματία του κέντρου στο οποίο εμφανίζεται στο Κολωνάκι, ο ίδιος δηλώνει πως είναι καθ’ όλα νόμιμος, πως όντως υπάρχει συμβόλαιο ενώ δεν κρύβει την ενόχλησή του που το όνομά του εμπλέκεται σε μία τέτοια υπόθεση. «Ξεκαθαρίζω τη θέση μου δηλώνοντας ότι φυσικά και υπέγραψα συμβόλαιο πριν από την έναρξη των εμφανίσεών μου. Είναι δυνατόν; Είμαι καθ’ όλα νόμιμος και ενοχλούμαι που εμπλέκεται σε μια τέτοια υπόθεση το όνομά μου» δηλώνει ο τραγουδιστής στο gossip-tv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα