Σκουπίδια και πάλι στους δρόμους της κατεχόμενης Λευκωσίας

12:12 28/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Με σκουπίδια και δυσωδία άρχισαν να γεμίζουν και πάλι οι δρόμοι της κατεχόμενης Λευκωσίας, ενώ οι εργαζόμενοι στο «δήμο» δεν έχουν πληρωθεί ακόμη το μισθό του Μαϊου και ο κατεχόμενος «δήμος» δεν διαθέτει χρήματα για την αγορά καυσίμων για τα απορριμματοφόρα.

Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, ο ΓΓ της «συντεχνίας δημοτικών υπαλλήλων» (Bes Sen), Ιμπραχήμ Τασαρκάν δήλωσε ότι ο «δήμος» έχει καταρρεύσει οικονομικά, ενώ ο ψευδοπρωθυπουργός, Ιρσέν Κιουτσιούκ, προειδοποίησε χθες ότι η «κυβέρνηση» δεν θα παραχωρήσει άλλα κονδύλια για την πληρωμή των μισθών και ο «δήμος»

πρέπει να εξασφαλίσει πόρους από μόνος του.

Η Χαβαντίς έχει τίτλο για το θέμα «Επέστρεψε ο εφιάλτης. Αποκαρδιωτική η κατάσταση στην εντός των τειχών Λευκωσία».

Η Γενί Ντουζέν, με τίτλο «Δεν έμειναν χρήματα ούτε για σάβανο», αναφέρεται στις δηλώσεις του «προέδρου» της «συντεχνίας» Bes Sen, Σαβάς Μποζάτ ο οποίος δήλωσε ότι ο «δήμος» δεν λειτουργεί πλέον, αφού αδυνατεί να αγοράσει τα απαραίτητα υλικά ακόμα και για την κηδεία των νεκρών, όπως σάβανα, ταφόπλακες και φάρμακα για το πλύσιμο των σορών.

Στο μεταξύ, πρόβλημα φαίνεται ότι προέκυψε και σε αγωγό του αποχετευτικού, καθώς ο δρόμος μεταξύ του νεκροταφείου της κατεχόμενης Λευκωσίας και της βιομηχανικής περιοχής έχει μετατραπεί σε λίμνη λυμάτων. Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζονται στο δημοτικό νεκροταφείο και νεκροτομείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα